loading


Jazz in Town

Jazz in Town is een samenwerking tussen poppodium De Kroepoekfabriek, de Stadsgehoorzaal en een drietal gastprogrammeurs uit de stad: Olaf Blaauw, Leo van der Helm en Jurre Nijman. Het doel van Jazz In Town is simpel: De meest magische jazz en op jazz geïnspireerde muziek naar Vlaardingen halen! Van intiem en ingetogen tot groots en meeslepend. Laat je tijdens Jazz in Town verrassen door de jazzlegendes van nu en van de toekomst!

TYRANNI FLOCK | JAZZ IN TOWN

Tyranni Flock is geboren vanuit contrasten. Opgroeien met akoestische jazz in tijden van elektronische productie, gefascineerd door catchy melodieën maar ook intense improvisaties. Deze Amsterdamse musici bouwen op hun eigen diversiteit, opzoek naar de eenheid. Waar de ene valt, vliegt de ander van nature. Vogels kunnen zingen, Tyranni schreeuwen.

Meer info

SVEN HAMMOND, PETER BEETS & NEW JAZZ ORCHESTRA | JAZZ IN TOWN

Sven Figee werd bij een groter publiek bekend door zijn optredens bij De Wereld Draait Door en als solist voor het Metropole Orkest en Residentie Orkest, met zijn band Sven Hammond is hij op het hoofdpodium van Europese festivals te vinden.

Meer info

EZTHETIC | JAZZ IN TOWN

Ezthetic. Met de zinderende ‘z’ van jazz. Zet je schrap voor het slagvaardige schoonheidsideaal van de Nederlandse drummer en componist Jens Meijer. Eigentijdse jazz op de kruiswegen van jazzrock, vrije improvisatie en lyrische melodiekunst.

Meer info

WOUTER HAMEL | JAZZ IN TOWN

Samen met zijn vaste muzikanten Thierry Castel en Rory Ronde verkent Wouter Hamel het spanningsveld tussen het oude en moderne, tussen nostalgie en een eigentijdse draai: nummers die achteloos bewegen tussen de jazzy lounge lizards van vervlogen tijden en de donkere, klamme nachtclubs van vandaag.

Meer info

Probeer eens wat anders

TYRANNI FLOCK | JAZZ IN TOWN

Meer info

ABBA ROCKS

Meer info

THE MUSIC OF CREAM

Meer info