loading


70’s

70’s Disco-avonden waardoor je gelijk het stof van je rolschaatsen wilt blazen, tributes aan onder andere Pink Floyd, ABBA en Queen en tal van hedendaagse artiesten die het geluid van de ’70s naar nu brengen; De KF heeft ze allemaal.

Niet alleen is muziek uit het de ’70s nog steeds populair, nummers uit die tijd vullen nog altijd de hogere posities in de Top 2000 en LP’s uit die tijd gaan over heel de wereld nog altijd als warme broodjes over de plank. Dan hebben we het niet alleen over ’70s psychedelische rock; soul en funk hebben ook de afgelopen 50 jaar overleefd en zien we tegenwoordig in een fris jasje de revue passeren. Wij vinden muziek uit de ’70s in elk geval heerlijk.

Een ode aan bands die de new wave stroming startte, artiesten die laten zien dat glamrock nog steeds bestaat, reggae die doen denken aan de legende Bob Marley of meezingen met nummers die de hogere posities in de Top 2000 vullen. Enkele programmavoorbeelden van 70’s in De KF. Wij houden ervan, het publiek houdt ervan, de 70’s in De Kroepoekfabriek stopt voorlopig nog niet.

Benieuwd van welke 70’s muziek je komende tijd in De Kroepoekfabriek kan komen genieten? Klik dan hier voor ons programma.

RANDY HANSEN

Op zaterdag 9 november giert het flamboyante gitaarsolo’s in De Kroepoekfabriek, tijdens ‘RANDY HANSEN ̵....

Meer info

“Van wijde pijpen en discoballen tot de geboorte van échte punk door Ramones of Sex Pistols. De ‘70s had voor iedereen iets, en de invloed is tot op heden terug te horen in de muziek die nu in de hitlijsten staat. ”

Ghofran Hamdan, Productiestagiaire

Probeer eens wat anders

REVENGE OF THE SYNTH

Meer info