loading


Dance/EDM

EDM, ookwel Electronic Dance Music, heeft maar één doel op deze aardbodem: mensen laten dansen tot ze niet meer kunnen. Op festivals en in het nachtleven is EDM vaak leidend als genre. Maar da’s ook niet heel gek.
Of het nu gaat om dance, electropop, trap of trance – er zijn altijd helden binnen deze subgenres die de hitlijsten domineren. Denk aan een Tiësto, Calvin Harris of artiesten als Jaydee en Dimitri die vroeger clubs als de ROXY op hun grondvesten lieten trillen.

EDM in één woord beschrijven kan niet, en in een hokje duwen gaat niet passen. Het genre is ontzettend breed en blijft maar groeien. Bij De KF zijn we niet vies van deze elektronische dansmuziek en staat er geregeld een lekker dansfeestje op het programma. Of het nu Total Confusion is, waar oldschool house en techno leidend zijn, of float., een house/discofeest in een tropisch zwemparadijs. Waar zie je anders je favoriete DJ in z’n zwembroek langsdrijven?

REIAL | MAGNETUDE E.A.

Op vrijdag 14 januari is REIAL de ‘place to be’ voor fans van feestjes en drum ’n bass. De International Afterparty community is opgericht tijdens de coronapandemie. Omdat er niet gefeest kon worden, is vanuit Vlaardingen een online rave-community opgericht om harde bangers naar je woonkamer te brengen. Nu is het tijd voor dit online […]

Meer info

“Electronic Dance Music is al 40 jaar lang het meest brede muziekgenre dat er is. Of je nou van hardcore, hiphop, metal of klassiek houdt, er zijn altijd EDM Nummers die op je smaak aansluiten.”

Noah Radenborg, Allround medewerker

Probeer eens wat anders

JONNY SMOKES: SOUNDS OF SEATTLE ACOUSTIC

Meer info

ATELIERGESPREK 5 – VERVLOCHTEN SAMENWERKEN

Meer info

REIAL | MAGNETUDE E.A.

Meer info