loading


House & techno

House ontstond in de jaren ‘80 in Chicago en waaide al snel over naar Nederland. Nu staan er veel Nederlandse artiesten aan de wereldtop. DJ Jean, Afrojack, Armin van Buuren, Tiesto, Nicky Romero, Hardwell en Martin Garrix zijn slechts enkele voorbeelden van Nederlandse helden, die wereldwijd echt hun stempel hebben gedrukt op de housescene.

De KF is gek op lekkere house en wil het dan ook graag zo vaak mogelijk horen. De Kroepoekfabriek organiseert bijvoorbeeld het feestje ‘Total Confusion’. Deze clubavond staat in het teken van de early house classics en brengt je terug naar de keigave raves uit de jaren negentig. Verder is float., een housefeest in het zwembad De Kulk, ook een initiatief van De KF. Bij float. staan de beste house-dj’s op de line-up; zo mochten we afgelopen editie niemand minder dan de Rotterdamse houselegende David Vunk verwelkomen, en stond ook technoveteraan Michel de Hey op de line-up. Zo kan je de gehele avond genieten van dikke verlichting, toffe muziek en je krijgt de unieke kans om met een (alcoholisch) drankje van de glijbaan af te gaan. Benieuwd wanneer je weer een avondje kan dansen met je vrienden? Check dan hier ons houseprogramma!

“Underground”-house (GOOD OLD FASHIONED Techno)weer boven de grond zien te krijgen… Total Confusion is voor mij een stap terug in mijn jeugd qua muziek en performers, nog geen editie gemist!’’

Diana van Hunen, Productieassistent

Probeer eens wat anders

REVENGE OF THE SYNTH

Meer info