loading


Patent op Talent do september 30 2010

Met de bandwedstrijd Patent op Talent wil de Kroepoekfabriek jonge bands uit de regio de mogelijkheid bieden zich verder te ontwikkelen op muzikaal gebied. Bands uit Vlaardingen en omstreken kunnen strijden om coaching van professionals en het opnemen van twee eigen nummers in een echte studio. De twee beste nummers verschijnen met vier andere winnaars op een unieke verzamel cd, met als klap op de vuurpijl een cd-release party!

Een vakjury, bestaande uit Remus Aussen, Elle Bandita, Ernst van Ee en Sanne Monster, selecteerde in eerste instantie vijftien gelukkige bands, die op deze manier in de publieksrondes terecht kwamen.  De battle vond vervolgens plaats op donderdag 28 en zondag 31 januari, in de Irish Pub in Vlaaridngen.

Na een pittige strijd kwamen er vijf winnaars uit de bus: Jokers Carnival (rock) uit Vlaardingen, Luna One (alternative rock) uit Schiedam, Mr. Man (rock) uit Schiedam, Parkiet On Speed (punk rock’n’roll) uit Maassluis en Roadsign (garage rock) uit Rozenburg. Zij zijn door de jury gekozen om deel te nemen aan een coachingstraject, met als (voorlopige) doel een unieke cd vol eigen werk. De  bands hebben hun opnamesessies inmiddels  achter de rug.

De Patent op Talent-cd werd gepresenteerd tijdens het Vlaardings Loggerfestival, op 19 juni. Dat ging, uiteraard, gepaard met een goed feestje!

Kroepoekfabriek Presenteert… Patent op Talent Vol. 1 by Kroepoekfabriek