loading


PODIA TEGEN EENZAAMHEID vr september 21 2018

Veel mensen zijn gek op theater en/of concerten, maar gaan liever niet alleen. De Stadsgehoorzaal en poppodium De Kroepoekfabriek bieden in de Week tegen Eenzaamheid op vrijdag 28 september en vrijdag 5 oktober twee gezellige solo arrangementen. Alleen naar het theater of poppodium gaan is geen probleem! Je wordt vrolijk ontvangen, doet met de anderen een drankje, krijgt een exclusieve rondleiding en bezoekt gezellig samen de show.

De meest gehoorde reden waarom mensen geen avond uit gaan, is “omdat ze niet weten met wie” heeft directeur Renske Verbeek dikwijls gehoord in de stad. Dat daar snel iets op bedacht moest worden, stond als een paal boven water. De Vlaardingse podia hebben aan verschillende partijen in de stad gevraagd hoe ze een rol kunnen spelen in de strijd tegen eenzaamheid. Er zullen nog meer acties volgen, maar dit Solo Arrangement was snel geregeld. Het idee is simpel. “Wij weten wie er alleen komt, we drinken met elkaar een drankje, geven een leuke rondleiding en gaan samen naar de voorstelling of het concert.”

Samen bandjes kijken

Voor wie het leuker vindt om met iemand bandjes te kijken in plaats van alleen, kan op vrijdag 28 september gratis terecht in De Kroepoekfabriek bij Tokoloko. Dit keer staan er drie bands in de genres rock en punk voor je klaar. Om 20:30 uur ontvangt De KF alle muziekliefhebbers bij de Bovenbar om even kennis te maken met de rest. Na de kennismaking volgt een rondleiding in de voormalige kroepoekfabriek. Vervolgens is er tijd voor een drankje (wel op eigen kosten) en kan het genieten van de muziek beginnen. Here Today, Bright Companions en Sticky Sweet treden op. Op de website van De Kroepoekfabriek zijn de bands alvast te beluisteren.

Vrijdag 28 september, ontvangst 20:30 uur
Tokoloko met Here Today, Bright Companions en Sticky Sweet.
Gratis toegang, consumpties voor eigen rekening.
Meer info hier.
Aanmelden kan via een mail aan [email protected]


Samen naar het theater

De zangers en dansers van Jeans gaan los op ‘Blame it on the Boogie’. Begeleid door een live-band wordt het op vrijdag 5 oktober een muzikale en wervelende theatershow en een lust voor het oog! Ga mee op een swingende reis langs diverse muziekstijlen en grote hits van nu tot en met de jaren 50. ‘Put on your dancingshoes, come on down and boogie with us all night long!’
Nadat we uw aanmelding via [email protected] hebben ontvangen, verwelkomen we u op 5 oktober graag om 19.30 uur aan onze Haringtafel in de Benedenfoyer van het theater. Hier kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee de andere theaterbezoekers leren kennen, om vervolgens gezamenlijk te genieten van de wervende show. In de pauze en/of na afloop kunt u onder het genot van een drankje nog even napraten en geven we daarna de liefhebbers een rondleiding.

Vrijdag 5 oktober, ontvangt 19:30 uur
Jeans met ‘Blame it on the Boogie’.
Entree € 32,50 incl. 2 drankjes en rondleiding.
Meer info: https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/jeans


Ook meedenken?

De podia gaan vaker leuke vormen organiseren voor mensen die graag naar het theater of poppodium gaan, maar liever niet alleen. Op maandag 5 november (19.30 uur) is er weer een openbare brainstorm in de Stadsgehoorzaal, waar de teams van de podia met de stad nadenkt over hoe de podia iets kunnen betekenen voor mensen die zich wel eens alleen voelen. Wie interesse heeft, kan zich aanmelden via een mail naar [email protected].