loading


Rabobank wordt hoofdsponsor ma mei 30 2011

Aanstaande dinsdag 31 mei vindt een belangrijke mijlpaal plaats. De Rabobank wordt hoofdsponsor van De Kroepoekfabriek. Het succes van De Kroepoekfabriek is afhankelijk van veel verschillende factoren. Het enthousiasme is groot, net als de behoefte aan een professioneel podium voor live muziek, dans, hiphop en theater. Landelijke acts worden afgewisseld met regionale helden. Alles is gericht op geven van ruimte en bieden van kansen aan talent, zowel op het podium als achter de schermen. Om als culturele organisatie stevig te vestigen, is ook samenwerking met het bedrijfsleven van groot belang. De Rabobank Schiedam-Vlaardingen had al snel in de gaten dat er veel overeenkomsten zijn tussen het cultuurpodium en de regionale bank. De Kroepoekfabriek en de Rabobank passen bij elkaar en kunnen elkaar versterken.

Dinsdag 31 mei wordt op het vers opgeleverde podium, onder toeziend oog van de vrijwilligers en het team van De Kroepoekfabriek, het contract ondertekend door directievoorzitter van de Rabobank, Gerit Schipper en Kroepoek-directeur Renske Verbeek en getoost op een vruchtbare samenwerking.

Ook Omroep Vlaardingen was al op de hoogte van het hoofdsponsorschap van de Rabobank. Vlak voordat het officiele ondertekenen d vertelt Renske vanuit de Kroepoekfabriek nog even waarom het nou precies zo fijn is dat de Rabobank onze hoofdsponsor wordt. Natuurlijk kan je dat nog even naluisteren en wel HIER.