loading


RABOKORTING VERANDERT di juli 12 2016

De Rabokorting gaat veranderen. De samenwerking met de Rabobank is al jaren een hele prettige en deze zetten we dan ook samen voort. Echter, om de Rabokorting en vele andere voordelen elders te krijgen, geldt er vanaf heden wel een andere voorwaarde: je moet lid zijn van de Rabobank Rotterdam.

Raboledenkorting

Rabobank Rotterdam is sinds onze opening in 2011 onze trotse hoofdsponsor. Dat levert niet alleen De KF voordeel op, maar ook alle 40.000 leden van Rabobank Rotterdam. Leden van Rabobank Rotterdam krijgen namelijk maar liefst 50% korting op een ticket, zowel in de voorverkoop als aan de deur. Deze korting geldt voor één persoon per evenement en is persoonsgebonden. De korting van 50% wordt berekend over de entreeprijs exclusief 1 euro servicekosten.

Lid worden

Vanaf onze opening en om de Kroepoekfabriek een extra “opstart” steuntje in de rug te geven, gold de sponsoring voor alle klanten van de Rabobank, ongeacht de locatie waar je bankierde. Vanaf augustus 2016 heeft Rabobank Rotterdam besloten haar sponsoring te verlengen, maar  met de voorwaarde dat   je lid moet zijn van Rabobank Rotterdam om in aanmerking te komen voor de 50% korting.

Hiermee wil de bank haar klanten de mogelijkheid bieden gratis lid te worden van de bank en op deze manier gebruik te kunnen maken van vele aanbiedingen, informatie en ledenevenementen uit haar Ledenwaarderingsprogramma, waar de Rabokorting er een van is. Daarnaast beslissen leden mee over de koers van de Rabobank. De Rabobank heeft namelijk geen aandeelhouders, maar leden. Om lid te worden hoef je enkel klant te zijn bij de Rabobank en dit formulier in te vullen. Op de pagina kun je, als klant van Rabobank Rotterdam, makkelijk en snel je lidmaatschap aanvragen en krijg je direct je inloggegevens en digitale Ledenpas in een mail toegestuurd.

De voorwaarden voor een korting zijn dus als volgt:

  1. je bankiert bij Rabobank Rotterdam;
  2. je bent lid bij Rabobank Rotterdam;
  3. je staat in ons systeem aangemerkt als rechthebbende op de Raboledenkorting.

Korting krijgen

Bij aankopen via internet: om vervolgens in ons systeem aangemerkt te worden voor de korting, kan je contact opnemen middels een mailtje ([email protected]). Geef hierin je voor- en achternaam en e-mailadres aan en stuur een scan/foto van je bewijs van lidmaatschap mee. Wij merken je aan en bevestigen het als alles in orde is. Vanaf dat moment kan je gebruik maken van de korting bij een bestelling via internet.

Bij de deurkassa: om de korting aan de deur te mogen ontvangen, dien je je bewijs van lidmaatschap en een ID-bewijs te kunnen tonen.