loading


REÜNIE STENCHTOWN di oktober 1 2013

Na het afscheid van Maybee, kunnen we nu een reünie aankondigen van een Vlaardings product. De laatste keer dat Stenchtown live te bewonderen was, is ondertussen al meer dan acht jaar geleden. En deze avond belooft een Ska-feestje te worden.

Hoe komen ze er toch op? Het begon allemaal toen Ben van Hamburger Bookings zich realiseerde dat hij binnenkort dertig zou worden. Deze gelegenheid vraagt om een speciaal en uniek feestje, zo vond hij. Niet veel later ontstond er contact tussen Ben en een vroegere Vlaardingse grootheid op het gebied van Ska-reggea. Inmiddels is de reünie het een feit en zal Stenchtown na acht jaar weer samen komen. En dat op het podium van De Kroepoekfabriek!

In originele bezetting brengt Stenchtown een herfstzonnetje naar Vlaardingen. Herinneren jullie het Zomerterras en Et-Ska-Tera nog? Na vele optredens op festivals en shows gaan de mannen terug naar de gloriejaren. Wie herinnert zich de zomerse tunes ‘Colder than ice’, ‘Lucky Vibe’ en culthit ‘Skanking in the Dark’? Voor hen en alle anderen spelen ze vanavond voor het eerst (en wellicht het laatst) na jaren weer live!

Om de avond compleet te maken zal ook de band De Skaggerz zijn gezicht laten zien. Voor het gezelligste Ska-feestje moet je op 11 oktober in De Kroepoekfabriek zijn.

Klik hier voor de tickets.