loading


RIJSTTAFEL STEUNT AMBITIES KF do juni 9 2016

Op donderdag 19 mei vond in poppodium De Kroepoekfabriek het jaarlijkse Rijsttafel Feest plaats. De Rijsttafel is de ondernemende vriendengroep van De Kroepoekfabriek en volgens de goede traditie stemden de ruim leden tijdens deze avond aan welke speerpunten van De KF hún sponsorbedrag wordt besteed. En de uitslag is bekend! Het door de regionale bedrijven gesponsorde Rijsttafelbudget 2016 van €20.000 wordt verdeeld over de nieuwe en hard benodigde backline (31%), het jubileumboek ‘vijf’ en het doorvoeren van de nieuwe huisstijl in en om het pand (17%), het festival rondom de vijfde verjaardag in september (26en cursussen en opleidingen én een welverdiend uitje voor de vrijwillige Kroe (26%).

De Rijsttafel bestaat uit veelal lokale of regionale ondernemers die De Kroepoekfabriek een warm hart toedragen. Deze vrienden hebben zich verenigd in een culturele ‘businessclub’. In ruil voor hun steun organiseert De Kroepoekfabriek jaarlijks een lunch of –ontbijt en de leden ontvangen vrijkaarten voor speciaal geselecteerde concerten. Én… als dank worden de ondernemende vrienden elk jaar uitgenodigd voor het Rijsttafelfeest. Waar iedereen elkaar weer kan ontmoeten, onder het genot van een hapje, drankje en uiteraard live muziek, dit keer van Roos Zingt, The Suspenders en Kroelid Marijke. Belangrijk vast onderdeel van dit feest is de Stemronde, door middel waarvan de leden zélf bepalen waar hun sponsorgeld naar toe gaat.

De Rijstafel-leden maken deel uit van een hecht netwerk van ondernemers uit de regio. Zo zijn Alubouw De Mooy, B&B De Glasparel, Bluestar Security, Cateringservice de Culinair, D&S Makelaars, Delta Hotel, Dijkshoorn Euromovers, Dorzo Automobielbedrijf BV, DSW Zorgverzekeraar, E-Heroes, Fundament Financiële Dienstverlening, Gestaltung, Holland Werkt, Irado, Kloet Onderhoud, Knaap Horeca, Maes Notaris, Magneet Communicatiecentrum, Micros, Mondt Adviesgroep, Peitsman Licht en Geluid, Qubus Concept BV, Rabobank Rotterdam, Semaphore Signs, Stichting Samenwerking, Struijs Glas- & Gevelreinigingsbedrijf B.V., The MindOffice, Timmer- en Onderhoudsbedrijf N. van der Weijde, VARI Vlaardingen BV en Voscon aangesloten.  In het verleden heeft De Rijsttafel onder andere de volgende projecten (mede) mogelijk gemaakt:

  • de aanschaf van onze Kroezer (Renault Trafic met full-wrap bestickering);
  • het project KF Live! met live opnames van de beste Tokoloko artiesten;
  • de aanschaf van ons op maat gemaakte merchandisemeubel;
  • het trainen en professionaliseren van de Kroe (vrijwilligers);
  • en het maken van een nieuwe website.

Ook lid worden
Lijkt het je als ondernemer wel wat om je aan te sluiten bij deze bijzondere steunpilaar van De KF met al meer dan dertig aangesloten bedrijven? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Renske Verbeek via [email protected]of bel haar op 010-4455580. Benieuwd wie er momenteel zitting nemen in De Rijsttafel?