loading


R'nR Next Top Band ma maart 19 2012

Zit jij in een toffe band die ska/punk/hardcore of vergelijkbare muziek maakt en wat wel past bij een potje skaten? Schrijf je dan in voor Rock ’n Ramps Next Top Band van De Kroepoekfabriek.

De winnende band speelt op Rock ’n Ramps 2012, het jaarlijkse skate- en (punk)rockfestival, op zaterdag 30 juni in Vlaardingen. Rock ’n Ramps wordt dit jaar voor de derde georganiseerd en wordt groter dan ooit tevoren!

Hoe werkt het?
Geef hieronder je gegevens op en mail één of twee demo’s plus een bandfoto via wetransfer naar [email protected]. Inschrijven kan tot en met 27 april, dus wees er snel bij! Alle demo’s worden beluisterd en beoordeeld door de jury, waarna zes bands geselecteerd worden. Deze zes finalisten worden op 7 mei bekend gemaakt en zullen op  8 juni een optreden verzorgen van 20 minuten in De Kroepoekfabriek. Op deze avond wordt de winnaar verkozen, welke vervolgens op Rock ’n Ramps 2012 zal optreden!

Enkele belangrijke regels:

  1. Je moet in staat zijn een optreden te verzorgen van minimaal 20 minuten.
  2. De keuze van de jury is bindend, er wordt niet gecorrespondeerd over de uitslag.
  3. De muziekstijl moet aansluiten bij Rock ’n Ramps.

De data op een rij:

  • 27 april – Uiterste inschrijfdatum
  • 7 mei – Bekendmaking zes finalisten
  • 8 juni – Rock ’n Ramps Next Top Band in De Kroepoekfabriek
  • 30 juni – Rock ’n Ramps 2012!

Wil je meer weten over het festival? Kijk op even hier Rock ’n Ramps en vergeet ons niet te ‘liken’ op Facebook om op de hoogte te blijven!

Problemen met invullen of andere vragen/opmerkingen? Mail dan naar [email protected].