loading


MET JE ROTTERDAMPAS NAAR DE KF ma februari 19 2018

Ben jij de trotse bezitter van een Rotterdampas? Maak er dan wijs gebruik van en pak een concertje mee! Want bij De KF krijg je een lekkere 25% korting op de deurprijs.

Deze actie loopt vanaf 1 maart 2018 t/m 28 februari 2019 en is dus het gehele jaar geldig. Deze super sappige korting kan je krijgen als je een kaartje aan de deur koopt voor een eigen evenement van De Kroepoekfabriek. Denk aan onze concerten en clubavonden. Helaas zijn sommige evenementen uitgesloten, vanwege de aard van de samenwerking. Komt gelukkig maar zelden voor! Vanzelfsprekend moet het event van je keuze niet uitverkocht zijn.

De korting bedraagt 25% over de entreeprijs exclusief 1 euro servicekosten. Eindigt dat bedrag op iets anders dan een hele euro of 0,50 euro, dan ronden we het bedrag in jouw voordeel af! Bijvoorbeeld: de deurprijs is 9 euro, exclusief 1 euro servicekosten. Jouw prijs wordt dan 0,75×9,00= 6,75. Afronden in jouw voordeel geeft dan een entreeprijs van 6,50 euro (7,50 inclusief servicekosten). Da’s toch al snel een biertje!

Naast de Rotterdampas bieden we nog veel meer toffe kortingen, zodat iedereen op een betaalbare manier kan genieten van de beste muziek. Kijk voor meer informatie eens op deze pagina.