loading


DELTA HOTEL ZOEKT DJ'S wo april 8 2015

DJ’s opgelet! Delta Hotel Vlaardingen zoekt jullie! Vanaf 4 juli is het Delta Hotel elke zondag het decor voor Sunday Lounge. En de zoektocht naar de DJ die zomerse zondagmiddagen extra kan verwarmen met fijne sets en platen is bij deze gestart! 

Een zomerse zondag, lekker weer en net een druk weekend achter de boeg. Het enige waar je nu nog zin in hebt, is lekker te kunnen genieten van het zonnetje op een terras met fijne muziek en het water aan je voeten. Vanaf 4 juli kan dit bij het Delta Hotel! Tussen 16.00 uur en 20.00 uur kun jij genieten van je favoriete zomerdrankje op een prachtige terras met uitkijk op het water. Neem een kijkje in de heerlijke menukaart van het goed  gelegen hotel en geniet van de strak gedraaide plaatjes op de achtergrond.

Ben jij die DJ die op deze zondagmiddagen heerlijke zomerse sets weg staat te draaien? Terwijl verkoelende drankjes worden uitgeserveerd, de wangen bruin kleuren en de zonnebrillen-parade weer in volle gang is. Dan is het Deltahotel op zoek naar jou! In ruil voor jouw diensten ontvang je een dinerbon voor twee personen in het Deltahotel. En tijdens je set ontvang je drankjes en een maaltijd. Ben je geïnteresseerd geef je dan op via: [email protected]. Graag met foto en een link naar Soundcloud/Youtube.

Dus in de zomer van 2015 iedereen, dj of geen dj, genieten bij het Deltahotel! Aan ons hoef je het in ieder geval geen twee keer te vragen.

sl