loading


SAMENWERKING DE KF EN THE BOXING ACADEMY ma oktober 1 2018

De Kroepoekfabriek en sportschool The Boxing Academy gaan een samenwerking aan. Vanuit hun liefde voor het havengebied, waar beide partijen gevestigd zijn, bieden ze voordeel voor de sportieve concert- en feestganger. Bij een proefles dan wel onbeperkt-abonnement van The Boxing Academy kom je in aanmerking.

ACTIE

De eerste actie die uit deze samenwerking voortvloeit loopt tot 20 oktober. Iedereen die zich voor deze datum inschrijft voor een proefles bij The Boxing Academy, krijgt een gratis kaartje voor De Hitmachine op zaterdag 27 oktober. Deze Halloween-editie van de dansavond staat in het teken van de fijnste, foutste en vergeten hits uit de afgelopen jaren en decennia.

De tweede actie is voor abonnementhouders van The Boxing Academy. Bij het bezit van een onbeperkt-abonnement krijgt de abonnementhouder voortaan het tweede kaartje gratis aan de deur bij alle KF-evenementen. Deze actie is alleen mogelijk wanneer het evenement van keuze niet uitverkocht is.

KONINGIN WILHELMINAHAVEN

De KF en The Boxing Academy zijn beiden gevestigd aan de Koningin Wilhelminahaven. Dat is ook de reden dat ze elkaar vonden. Het gebied staat de laatste tijd steeds meer in de spotlight. Er zitten inmiddels veel nieuwe, vaak jonge, ondernemingen. Deze mooie actie geeft het gebied nog een extra zetje in de rug!