loading


SAMENWERKING POPSPORT do maart 26 2015

Groningen en Zuid-Holland sluitstuk voor landelijke dekking PopSport 

De Kroepoekfabriek gaat samenwerken met PopSport, het Nederlandse coachingsprogramma voor jonge, talentvolle muzikanten en bands, die verder willen komen met hun eigen muziek.

In januari is Popsport in diverse provincies van start gegaan en inmiddels in alle twaalf de provincies actief. In Groningen is Popsport een samenwerking aangegaan met De Rijdende Popschool om ook daar talentvolle jongeren te coachen. Ook in Zuid-Holland gaat het programma nu van start, daar in samenwerking met De Kroepoekfabriek en Codarts. Voortaan kan Popsport dus in heel Nederland jonge muzikanten begeleiden.

Ook zijn er een aantal nieuwe partners in provincies waar het programma al langer draait. In Utrecht wordt Popsport in samenwerking met EKKO en Kytopia georganiseerd. Stichting Bosse Nova, die ook Kunstbende Brabant organiseert, zit ondertussen alweer midden in het programma van Popsport Brabant. In Gelderland draait het programma in samenwerking met Doornroosje en Gemeente Nijmegen en in Noord-Holland met InHolland Music Academy.

Bekijk hieronder de video van de Kick-off van Popsport Gelderland op 21 februari in Doornroosje:

Wat is PopSport?
PopSport is het Nederlandse coachingsprogramma voor jonge, talentvolle muzikanten en bands, die verder willen komen met hun eigen muziek. Upgrade Your Music is niet voor niets het motto! Dit past natuurlijk perfect bij visie en missie van De Kroepoekfabriek, waar talentontwikkeling een hoofdrol speelt.

Naast muziek inhoudelijke coaching en begeleiding leert PopSport jonge muzikanten ook hoe de muziekbusiness in elkaar zit en hoe zij zich hierbinnen kunnen bewegen en profileren.

Het draait vooral om de muzikant, de band en de eigen muziek. Dat is altijd het uitgangspunt van PopSport. Het programma is er dus voor alle (pop)genres en voor alle vormen waarin muziek gemaakt kan worden; als band, als singer-songwriter, als dj/producer of in welke samenstelling dan ook.

PopSport wordt uitgevoerd door de verschillende regionale PopSport partners, waaronder dus nu De Kroepoekfabriek. Dit zijn professionals, die precies de weg weten en over de juiste contacten beschikken. Zij plannen de (gezamenlijke) workshopdagen, de individuele coaching en de optredens.

Wil jij ook méér met je muziek? En ben jij of je mede bandleden ergens tussen 12 en 20 jaar? Schrijf je dan nu in! En we nemen contact met je op.