loading
Scholentour 2016

Als het goed is, is De Kroepoekfabriek bij jou op school langs geweest met De KF Scholentour, samen met Van Kortenhof en natuurlijk de mannen van De Likt. Je hebt de flyer aan je fiets gevonden of bent op de foto geweest en hebt gezien dat je een echte KF-fiets kan winnen!

Fietsspeciaalzaak van Kortenhof en De Kroepoekfabriek werken samen. Van Kortenhof is al jaren dé fietsspecialist in de regio en zij hebben tot  en met 4 september 2016 de ‘Back to School’-actie. Fietsen met dikke kortingen én twee gratis bioscoopkaartjes. Om die actie lekker dik aan te zetten geven De KF en van Kortenhof maar liefst drie hele vette KF-fietsen weg. We geven een fiets weg in Vlaardingen, Maassluis en Schiedam. Meedoen en winnen? Dat kan! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is hieronder je gegevens invullen.

Vrijwilliger worden?
Bij De Kroepoekfabriek werken circa honderd vrijwilligers, oftewel de Kroe. Zij bemannen de barren, garderobe en kassa, begeleiden artiesten, helpen mee in de promotie van concerten en verzorgen de geluids- en lichttechniek. In ruil hiervoor ontvang je consumptiemuntjes, vrijkaarten en geven we diverse feestjes, uitjes en een jaarlijkse barbecue. Als je meer informatie wilt, of je direct wilt aansluiten in de Kroe, dan kan je dat hieronder aangeven. We zoeken dan vanzelf contact met je.

Gegevens
Je gegevens worden niet aan derden doorgegeven of doorverkocht, maar enkel voor marketingdoeleinden (bijvoorbeeld een maandelijkse nieuwsbrief) gebruikt door De Kroepoekfabriek en van Kortenhof zelf. We bewaren enkel je voor- en achternaam plus e-mailadres. Uitschrijven voor nieuwsbrieven is altijd mogelijk en je zit nergens aan vast.

Natuurlijk willen we wel dat een scholier wint en niet je buurman van 55. Daarom vragen we je naar de school waar je op zit en checken we ook even of dat je daar daadwerkelijk ingeschreven staat. Verdere informatie:

  • inschrijven en dus meedoen kan tot en met zondag 4 september 2016.
  • als je meedoet ga je akkoord met het gebruik van je gegevens voor marketingdoeleinden door De Kroepoekfabriek en van Kortenhof.
  • per stad (Vlaardingen, Schiedam, Maassluis) geven we een fiets weg. De locatie van de scholen bepaalt in welke stad je meedoet.
  • als je wint nemen we uiterlijk vrijdag 9 september per e-mail contact met je op. Controleer dus ook je ongewenste e-mail!
  • over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Inschrijven voor de Scholentour winactie kan hieronder: