loading


SCHRIJF JE IN VOOR KUNSTBENDE ZUID-HOLLAND! wo november 22 2017

Kunstbende is een landelijke wedstrijd voor jonge talenten op het gebied van DJ, Fashion, Dans, Taal, Muziek, Theater, Film of Expo. In Noord-HollandFlevolandDrentheZuid-HollandGroningenZeelandGelderlandLimburgFrieslandNoord-BrabantUtrecht en Overijssel vinden er voorrondes plaats. De prijzen zijn niet mis en winnaars krijgen vaak een flinke zet in de rug!

Ben jij in de leeftijd van 13 t/m 18 jaar, origineel en goed in DJ, Fashion, Dans, Taal, Muziek, Theater, Film of Expo? Schrijf je dan in voor Kunstbende! Wie weet eindig jij als winnaar op een van de grote podia van Nederland.

HOOFDPRIJS

De hoofdprijs is namelijk een felbegeerde plek op een van de mainstages van: 
– CaDance Festival 2019 (Dans)
– Mysteryland 2019 (DJ)
– Stedelijk Museum Amsterdam (Expo)
– Amsterdam FashionWeek 2019 (Fashion)
– International Film Festival Rotterdam 2019 (Film)
– Zwarte Cross of Mañana Mañana (Muziek)
– Wintertuinfestival 2018 (Taal)
– en Oerol 2019 (Theater).

KUNSTBENDE ZUID-HOLLAND

Wanneer je jezelf aanmeld, sta je automatisch in de selectieronde van Zuid-Holland op zondag 18 maart 2018. In de Selectieronde gaan er vijf acts van elke categorie door naar
de Voorronde die op zondag 22 april zal plaats vinden. Ondertussen worden de acts die doorgaan klaargestoomd d.m.v. een tweetal coachingsdagen in hun categorie. Win je in de Voorronde dan ga je door naar de landelijke finale op 30 juni 2018 in de Westergasfabriek in Amsterdam.

Deelname is gratis en je kan je inschrijven via de site kunstbende.nl. Check ook de Facebookpagina van Kunstbende Zuid-Holland.