loading


Scout Out Talents di september 11 2012

Een samenwerking tussen platenmaatschappij ZJ Records (voorheen de ZwareJongenZ) en De Kroepoekfabriek, beiden gevestigd in Vlaardingen, kon eigenlijk niet veel langer uitblijven. Na tal van kleinschalige gezamenlijke projecten hebben de twee partijen de krachten gebundeld. Resultaat is Scout Out Talents: “de nieuwe slijper van een ruwe diamant”, zoals de heren van ZJ Records het treffend omschrijven.

Scout Out Talents is een nieuw maandelijks terugkerend hiphopevent in De Kroepoekfabriek. De ene maand is er Scout Out Talent Night, waar nieuw raptalent zijn/haar kwaliteiten aan het publiek en de vakjury, bestaande uit de oprichter/eigenaar van ZJ Records, de labelmanager van ZJ Records en nog iemand uit de muziekindustrie, kan tonen. Deze jury kiest aan het eind van de avond een winnaar. De maand erop volgt dan het Scout Out Main Event, een feestavond met een nationaal bekende hiphop-act. De gelukkige winnaar van de Scout Out Talent Night van de maand ervoor mag het voorprogramma verzorgen.

De aftrap van Scout Out Talents (Talent Night) is op vrijdagavond 28 september a.s. in De Kroepoekfabriek. Het daaraan gekoppelde ‘main event’ op 26 oktober 2012, wordt bekroond met een show van de inmiddels zeer populaire hiphop artiest Keizer (onder meer bekend van het televisieprogramma Ali B op volle toeren.

Ben jij een artiest en wil jij effectief werken aan je cv? Scout Out Talents biedt jou die kans! Meedoen? Ga naar www.scoutouttalents.nl en meld je aan.