loading
Sponsorontbijt 2018

Vol plezier nodigen wij je uit voor weer een mooie editie van het jaarlijkse Sponsorontbijt!

Het Sponsorontbijt vindt plaats op donderdag 25 oktober 2018 van 08.00 tot 10:00 uur in de podiumzaal van De Kroepoekfabriek.
sponsorontbijthexagon2 sponsorontbijthexagon3

Waarom?
De reden dat wij dit organiseren is om jou als sponsor en partner te bedanken en even in het zonnetje te zetten. Want dankzij haar inmiddels ruim 100 sponsoren, gulle vrienden en partners is De Kroepoekfabriek telkens weer instaat om een goed muziekprogramma neer te zetten voor de regio. Omdat wij zo trots zijn op ons netwerk waar jij deel van uitmaakt willen we iedereen uitnodigen.

Programma
Vanaf 7:45 ben je welkom om rustig binnen te lopen bij De Kroepoekfabriek en een kopje koffie of thee te drinken. Dan openen we het ontbijt officieel en liggen de broodjes, het beleg, een sapje en de melk op het podium op je te wachten. Tijdens het ontbijt zal er een muziek zijn en heb je tijd om wat mensen te spreken. Tussendoor praten wij je ook bij over hoe het met ons gaat. Rond 9:30 sluiten we af en is er voor de liefhebbers de mogelijkheid om een rondleiding door ons prachtige gebouw te maken, zo kan je zien wat er achter de schermen gebeurt.