loading


GEEN STADSMARKTPLAATS OP 1-10-14 di september 30 2014

Tijdens de raadsvergadering van 3 juli opperde KF directeur Renske Verbeek om op 1 oktober met alle partijen bij elkaar te komen om de belangen en behoeftes met elkaar te delen tijdens De Stadsmarktplaats. Na alle partijen om input te hebben gevraagd, hebben we besloten De Stadsmarktplaats van 1 oktober tot nader orde uit te stellen. Er spelen zoveel verschillende ontwikkelingen en behoeftes, dat we vrezen voor een onbevredigend compromis-event op deze korte termijn. En als we het doen, willen we het goed doen, op een manier waar zoveel mogelijk mensen baad bij hebben.

Een goede vorm die past bij het merendeel van al deze de behoeftes, is nog niet gevonden. Er lijkt voor het gros van de spelers in de stad op dit moment meer behoefte aan concrete gesprekken in kleinere kringen, dan een grote, brede dag. Dat kan er altijd nog uit komen. Tenminste, dat hopen we!

De komende weken hebben we veel gesprekken met individuele partijen. We vermoeden dat daar waardevolle verbindingen worden gelegd, die de komende tijd gaan leiden tot dat wat De Stadsmarktplaats als ambitie heeft. Hopelijk rolt daar een goede vorm uit, die de samenwerking in stad/regio waar mogelijk/nodig/wenselijk nog meer versterkt.

We geven de missie dus zeker niet op, want als er iets is waar we in geloven, is het dit!
Wanneer je het fijn vindt om 1-op-1 nog eens door te praten over concrete verbindingen: Heel graag!!! Bel gerust met 010-4455580 of mail naar [email protected].