loading


STAND-UP COMEDY IN DE KF di maart 12 2013

De Kroepoekfabriek in een compleet andere setting; stoeltjes, tafeltjes en natuurlijk publiek vullen de zaal en er worden hapjes en drankjes gebracht. De Kroepoekfabriek wordt overladen met grappen in de vorm van stand-up comedy. Dat is het Comedy KaFé. Op donderdavond 4 april vindt de allereerste editie plaats.

Tijdens deze eerste (try out) editie staat er direct een super line-up, met namen als Berit Companjen, Mustafa Dönmez, Daveson Ignatia, Said El Hassnaoui, Rajko Disseldorp en Mo el Khamssi. Niemand minder dan Jeroen Pater, die Lowlands al eens aan het lachen wist te krijgen, treedt op als MC.

Tussen de comedians door is er tijd voor muziek; de Kroe DJ’s zorgen voor de plaatjes tussen de grappen door.

Vanaf oktober is De KF iedere eerste vrijdagavond van de maand het decor van stand-up comedy. Het Comedy KaFé is namelijk een try-out van een samenwerking met de Vlaardinse Stadsgehoorzaal, die na de zomer echt van start gaat. De Stadsgehoorzaal, Comedy Colors en De Kroepoekfabriek slaan de handen ineen om een podium te bieden aan comedytalent, van enthousiaste beginner tot gevestigde comedian.

Kaartjes kopen? Dat kan eventueel hier: https://kroepoekfabriek.nl/programma/comedy-kafe-2/