loading


STEM OP DE KF! do maart 28 2013

 

Ben jij klant of zelfs lid Rabobank Schiedam-Vlaardingen? Dan ontvang je binnenkort een brief met een code waarmee je je eenmalig je stem kunt uitbrengen op de Clubkas Campagne. De Kroepoekfabriek kan jouw waardevolle stem goed gebruiken; die is namelijk geld waard! Wil je ons een handje helpen? Stem op De Kroepoekfabriek!  

Waarom stemmen op De Kroepoekfabriek? Nou, eerlijk is eerlijk, we hebben jouw stem gewoon heel erg hard nodig. De Kroepoekfabriek geeft, als hét poppodium voor Vlaardingen en omstreken, de regio kleur. Hier kunnen muziekliefhebbers, van jong(er) tot oud(er), terecht. Om nieuw talent uit de buurt te ontdekken en ook om grote (inter)nationaal bekende acts van dichtbij live te zien. Het is een bruisende plek, waar volop aandacht is voor talentontwikkeling; zo krijgen jonge muzikanten hier een eerste podium en krijgt de vrijwillige Kroe, die op dit moment bestaat uit zo’n honderd geweldig enthousiaste krachten, de kans om ervaring op te doen achter de schermen.

Stem op De Kroepoekfabriek! 
Dat is onbetaalbaar. Helaas bijna letterlijk… De Kroepoekfabriek staat momenteel namelijk voor een grote uitdaging. In tijden als deze, waarin budget voor cultuur – en dus voor De KF – niet vanzelfsprekend is, moeten we alle zeilen bijzetten als we willen blijven doen wat we doen. En dan helpen alle beetjes, ofwel, alle stemmen! Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne mogen klanten van Rabobank Schiedam-Vlaardingen hun stem uitbrengen, onder meer op De Kroepoekfabriek. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen, des te meer sponsorgeld. Iedere klant mag één stem uitbrengen. Ben je zelfs lid, dan krijg je een extra stem! Hoe meer stemmen voor de vereniging of stichting, des te hoger het bedrag dat naar de clubkas gaat! Elke stem staat voor een percentage van het totale bedrag in de ‘clubkas’. Dus jullie stem betekent direct een bedrag voor De KF ;-)Voor de Rabobank Clubkas Campagne geldt dat alle klanten mogen stemmen. Ook nieuwe klanten die zich tijdens de stemperiode aanmelden mogen direct hun stem uitbrengen.

Het sponsorgeld dat De Kroepoekfabriek ontvangt, vloeit direct terug in het programma en de activiteiten van De Kroepoekfabriek. Draag jij live muziek en nieuw talent uit de regio een warm hart toe? En wil jij ons helpen om Schiedam en Vlaardingen muzikaal nog meer kleur te geven? Stem dan op De Kroepoekfabriek! Onze dank is groot!

Stemmen kan vanaf maandag 1 april a.s. tot en met 30 april. Klik HIER om direct naar de stempagina te gaan…