loading


Terugblik Tokoloko wo april 18 2012

JR & The Mutations heeft de eer te openen. Onder leiding van Joey Retro begint de avond met sfeervolle liedjes. Hun soulvolle psychedelische pop/rock is een mooie start van een mooie avond.

Van muziek die je doen fantaseren naar nummers die op een heel andere manier tot je verbeelding spreken. De rocknummers van Volle Melk  over coke, moeders met monden vol zaad of juffrouwen die je van alles aandoen zullen de aanwezigen tijdens Tokoloko (waaronder de ouders van zanger Jelle) nog lang bijblijven!

De afsluiter van de avond is een speciale act. Parkiet on Speed is  voor heel even terug van weg geweest. Tijdens deze eenmalige reünie presenteert de band wederom hun befaamde  mix van punk en good old rock ‘n’ roll. Geen pretentieus geneuzel, maar gewoon knallen. De eerder beloofde omschrijving van de bandlenden (een mad-man op bas en vocalen, een maniak achter de drums en een gigant op gitaar) blijkt  zeer terecht! Versterkt door een arsenaal aan opblaaskrokodillen en ander feestelijk strandmateriaal zet de band de zaal op z’n kop!