loading


THEATERKAARTEN RESERVEREN do juni 11 2015

VANAF A.S. ZATERDAG 13 JUNI ZIJN ER KAARTEN VOOR DE STADSGEHOORZAAL TE RESERVEREN VIA WWW.STADSINDESTEIGERS.NL

De Stadsgehoorzaal blijft open! Het komende seizoen gaat het theater de figuurlijke

Stads logo

steigers in en de hele stad kan meebouwen aan de nieuwe invulling van het stadspodium, onder meer door mee te helpen achter de schermen of door lekker vaak naar het theater te komen! De gemeente heeft aan De Kroepoekfabriek en Kade40 gevraagd zich te bekommeren om een nieuwe invulling voor het theater. Vanaf april j.l. zijn we hier mee bezig geweest. Lees hier meer over de opdracht van de gemeente.

Vanaf september staan er vijftig mooie, bijzondere, vrolijke, ontroerende en grappige evenementen op het programma van de nieuwe Stads. Zaterdag 13 juni komt het StadsProgramma uit, waar heel Vlaardingen de plannen in kan lezen. De StadsCrew komt de krant in juni persoonlijk afleveren bij alle Vlaardingse huizen.

Vanaf zaterdag 13 juni kunnen ook de kaarten worden gereserveerd via www.stadsindesteigers.nl. Iedereen kan meebouwen! Zowel op het podium als achter de schermen zijn er mogelijkheden genoeg. En natuurlijk vooral als bezoeker. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. In de krant is alles te lezen over de plannen, de voorstellingen en de rollen die Vlaardingers zelf kunnen spelen in de nieuwe Stads. Bezoeker, Vriend, Artiest, Bemanning… Iedereen kan zijn rol naar eigen inzicht invullen! Meer informatie is vanaf zaterdag 13 juni te vinden op www.stadsindesteigers.nl, waar ook de kaarten te bestellen zijn.

VEELGESTELDE VRAGEN BESTELLEN THEATERKAARTEN STADSGEHOORZAAL

Planning
Za. 13 juni 2015 – Start reserveren via www.stadsindesteigers.nl
Ma. 3 augustus – Betalen reserveringen worden gemaild + start directe kaartverkoop Online
Vr 7 t/m za 22 aug – Kaartverkoop op Zomerterras
Za. 19 september – Kaartverkoop aan de deur start in Stadsgehoorzaal:
– Iedere zaterdagmiddag van 14.00 – 16.00
– Iedere donderdagavond van 19.00 – 22.00
– Tijdens evenementen
Zo 9 en 16 augustus – Informatie uurtjes Vrijwilligers Stadsgehoorzaal (op Zomerterras)
Za 29 aug + Za 5 sep – Informatie uurtjes Vrijwilligers Stadsgehoorzaal (in SGZ)

Wanneer ontvang ik mijn tickets?
Via www.stadsindesteigers.nl kan je alvast je theaterkaarten voor de Stadsgehoorzaal reserveren. Als je een bevestigings-email hebt gekregen, zijn de kaarten alvast gereserveerd. In de 1e week van augustus ontvang je een email met een betaallink. Zodra deze kaarten betaald zijn (uiterlijk vr 5 september) ontvang je de kaarten per e-mail.

Wat is de reden dat ik niet meteen kan betalen?
We kunnen helaas nog niet terecht in het ticketsysteem tot 1 augustus, ivm de afhandeling van het afgelopen jaar. We hebben geprobeerd op deze manier een oplossing te vinden voor de overbruggingsperiode tussen 13 juni en 3 augustus.

Waarom werkt het anders dan vorig jaar?
Eigenlijk zou het theater sluiten per 1 augustus 2015. De gemeente heeft aan De Kroepoekfabriek en KADE40 gevraagd om in korte tijd een nieuwe invulling te verzorgen. Dat proberen we zo goed mogelijk te doen. Er is veel minder geld beschikbaar, dus het zal ook anders worden dan mensen gewend zijn. Maar anders hoeft niet perse minder te zijn. We kunnen nu bijvoorbeeld veel actueler programmeren, meer samenwerken in de stad en kosten met elkaar delen, zodat er minder geld nodig is en er toch een theater blijft in Vlaardingen.

Ik heb een voorkeur voor waar ik wil zitten, hoe kan ik dat aangeven?
Zou je dat willen mailen naar [email protected]. De reserveringen worden verwerkt op volgorde. En de zitplaatsen worden verdeeld op basis van Best Beschikbare Plaats. Als je een enorme voorkeur hebt voor een zitplek, kan je dat mailen naar [email protected]. Dan geldt nog steeds de volgorde van bestelling, maar we gaan ons best doen rekening te houden met voorkeuren! Als je echt zelf je stoel wil uitkiezen, kan je vanaf 3 augustus op de website je kaart direct kopen en je stoel aanwijzen op de website. Het gevaar is dan wel dat je voorkeursplaats al vergeven is of de voorstelling zelfs is uitverkocht.

Hoe weet ik of een voorstelling uitverkocht is?
We houden de reserveringen goed in de gaten. Er zijn voor Grote Zaal 630 kaarten en de Harmonie 150 kaarten beschikbaar. Wanneer het dreigt uit te verkopen, zetten we dat online en kan je je aanmelden voor de wachtlijst. We nemen dan vanaf 5 september contact met je op, wanneer er kaarten zijn vrijgekomen.

Wanneer gaat de kassa open?
– Vanaf Za. 19 september aan de Schiedamseweg 51, bij het theater
– Iedere zaterdagmiddag van 14.00 – 16.00
– Iedere donderdagavond van 19.00 – 22.00
– Tijdens evenementen in de Stadsgehoorzaal
– Maar je kan ook al kaarten kopen vanaf 7 augustus op het Zomerterras in het Hof!

Ik wil denk ik wel vrijwilliger worden. Hoe werkt dat?
Wat leuk! U kunt altijd even bellen met 0104455580 voor meer informatie, maar er zijn ook informatiebijeenkomsten in augustus en september.
1. Kom naar een informatiebijeenkomst (9, 16, 29 aug + 5 sep)
2. Schrijf je officieel in via www.stadsindesteigers.nl
3. Kennismakingsgesprek volgt + selectie (uitnodiging volgt na inschrijving)
4. Training begin september afhankelijk van functie
5. Inroosteren vanaf 19 september op basis van uw beschikbaarheid, gemiddeld 2x per maand