loading


Tips van een prof? Masterclasses! do februari 3 2011

Hoe vet is het om les te krijgen van een professional uit jouw eigen vakgebied? Nou ja, vet natuurlijk, maar vooral ook enorm leerzaam. Tijdens de workshops krijg je, een beetje afhankelijk van welke workshop je volgt, zowel een stukje theorie als praktijk. Én bruikbare tips die je wellicht weer een stapje verder kunnen helpen.

Dans
Deze Masterclass wordt gegeven door  multitalent Nana Appiah. Je kent haar wellicht van het tv-programma Dancing Queen, op SBS6, waar zij vorig jaar de finale haalde. Nana rondde een aantal jaar geleden met succes de opleiding docent dans  af aan de Rotterdamse Dansacademie (RDA). En inmiddels geeft ze hier zelf les. Wat betreft televisie, is ze ook nog te zien in het programma Beat de Mol. Tijdens de masterclass dans krijg je veel handige tips, goede en leuke oefeningen en wordt er uiteraard heel veel gedanst. Neem dus je dansoutfit mee!

Zang
Voor de zangworkshop hebben we Esther Hart weten te strikken. Esther werd bekend bij het grote publiek toen ze meedeed aan het Songfestival, met het nummer One more night. Maar ze heeft nog veel, veel meer ervaring. Zo zong (en zingt!) ze in verschillende muziek en –theaterproducties en geeft ze momenteel persoonlijke zangcoaching aan niemand minder dan  Marco Borsato! De Masterclass staat in het teken van techniek en zangoefeningen en geeft je daarnaast de ruimte om te laten zien wat je kunt! Kies je deze workshop, neem dan een cd’tje mee met een instrumentaal nummer dat je graag wilt voorzingen. Esther geeft je feedback! 

DJ
De masterclass wordt gegeven DJ-Okkie, Rotterdams meest veelzijdige dj.  Okkie heeft ruim 18 jaar draai-ervaring.  Rotterdam is zijn stevige thuisbasis en op zijn cv staan onder andere de Buurtsuper, Rotown en Watt.  Ook werkt hij  regelmatig samen met Elle Bandita onder de naam Rotstad. Okkie draait zo goed als alles, van de jaren ’60 tot ’90 en van hiphop tot punk. Hij is dé aangewezen persoon om je alle fijne kneepjes van het vak te leren. DJ-Okkie geeft je de juiste tips en ingrediënten om een knalset neer te zetten! Oh ja, vergeet vooral je cd’s of laptop niet…

Fotografie
Ron van Rutten is een allround fotograaf met een grote rugzak vol ervaring, onder meer in de popfotografie. Tijdens de workshop fotografie gooit hij eerst een stukje theorie in de groep. Hoe kun je je camera het best gebruiken? Hoe haal je het maximale uit een foto? Vervolgens ga je de straat op om alle theorie direct in de praktijk te brengen. Tot slot worden de gemaakte foto’s besproken. Wat is goed? Wat kan er beter? Je leert het allemaal tijdens de Masterclass fotografie!

Theater
Deze Master blijft nog even een verrassing. We laten je zo snel mogelijk weten wie deze workshop voor zijn/haar rekening zal nemen! To be continued…

Iedereen vanaf 16  jaar in het bezit van een passie voor zang, toneel, dans, dj-en of  fotografie, kan zich opgeven. Kosten zijn tien euro per persoon.

Wat krijg je allemaal?

  • Eén persoonlijk workshop naar keuze, van een professional uit het vak;
  • Een leuke, ongedwongen kennismaking met de Kroepoekfabriek, de Vrije Academie en de Stadsgehoorzaal;
  • En… een gezellige afsluitende borrel met alle deelnemers!

Geef je snel op, want per Masterclass kunnen er maximaal 15 deelnemers meedoen! Inschrijven kan HIER.Wil je meer informatie? Mail dan naar [email protected] of bel overdag naar kantoor (010-7508358). Tot 19 februari!