loading


TON DELFOS EXPOSEERT ma mei 4 2015

De Kroepoekfabriek legt alle concerten vast op camera, wat in de week na het concert wordt gepubliceerd op deze website. Dit wordt georganiseerd door de Foto Kroe. Ton Delfos is één van deze zeer gewaardeerde kroeleden!

 

Quatro

De afgelopen maanden heeft fotograaf Ton Delfos hard gewerkt aan een bijzonder soort foto’s, de zogenaamde ‘Roundabouts’. Een selectie van de foto’s wordt geëxposeerd in het Waaigat. Ook andere kunstenaars vertonen gedurende deze expositie hun werk. De expositie heeft de titel ‘Quatro’ gekregen en is van za. 9 mei tot za. 27 juni te zien zijn in het Waaigat, Markt 57 in Vlaardingen.

 

 

Kroepoekfabriek Ton Delfos

De opening van deze expositie zal op zaterdag 9 mei om 13:30 uur plaatsvinden. Zoals misschien bekend, wordt in de periode dat de expositie te zien is ook de ‘Open Ateliers’ gehouden, deze is in het weekend van 30 mei. Op zaterdag 9 mei (tussen 13:30 en 17:00 uur) en op zaterdag 30 mei (open Ateliers, de hele dag) zal Ton Delfos persoonlijk aanwezig zijn om eventueel meer over zijn werk te vertellen.
Meer over Ton Delfos op www.tondelfos.nl (under construction) of volg hem via www.facebook.com/ton.delfos
.