loading
JUBILEUMBOEK ‘VIJF’

In september 2016 bestond De Kroepoekfabriek VIJF jaar. Dat werd gevierd met niet alleen een denderend programma, maar ook door middel van een uitgave van een heel speciaal jubileumboek: VIJF. Op deze pagina kan je lezen hoe je jouw exemplaar kan kopen.

Door een unieke samenwerking met ontwerp- en reclamebureau Milc uit Schiedam is een prachtig boek ontworpen. Samen met de drukker hebben zij eerst gekeken naar het meest geschikte papier, waarna de zoektocht startte naar de tofste foto’s uit het KF-fotoarchief.  Gedurende vijf jaar heeft onze FotoKroe duizenden foto’s geschoten van de mooiste concerten en momenten. Daarmee gepaard gaan vele verhalen en toelichtingen van Kroeleden, artiesten, bezoekers, sponsors, fondsen en teamleden.  De foto’s en verhalen zijn gesorteerd op VIJF thema’s die het verhaal vertellen van VIJF jaar De Kroepoekfabriek.

De bijzondere manier van samenwerken en de totstandkoming van het boek zijn reden geweest om Milc uit te nodigen op de Dutch Design Week 2016. Milc heeft hier een lezing gegeven en rijkelijk verteld over de verschillende details. Het 144 pagina’s tellende boek is dan ook een bescheiden meesterwerk geworden, waar we best wel trots op zijn!

BESTELLEN

Bestel jouw exemplaar van VIJF hieronder. Ook kan je VIJF al kopen bij onze deurkassa tijdens evenementen, platenwinkel De PLATENREUS en boekhandel Plantage Pontier. In de winkels en aan onze deurkassa kost VIJF je slechts 15 euro. Online bestellen brengt 7,50 euro  aan verzendkosten met zich mee.

Heb je vragen over het boek, de verkoop of iets anders? Neem dan even contact op met Elroy Timmermans via [email protected].