loading


Vlaardings UitFestival 2012 wo augustus 29 2012

 

Tijdens het UitFestival presenteert cultureel Vlaardingen zijn/haar programma voor het nieuwe seizoen. Natuurlijk is De Kroepoekfabriek ook present! In de Waalstraat zijn we er met de KF-caravan en met een podium, waar we een voorproefje van het (workshop)programma voor het seizoen 2012-2013 geven.
Iedereen is welkom om mee te doen of om gewoon te komen kijken. Wie meer informatie wil over de workshops/demo’s, kan terecht bij de caravan. Op het Veerplein verkopen we kaartjes voor concerten, workshops en evenementen voor het nieuwe seizoen. Klanten van de Rabobank opgelet! Op vertoon van je Rabo-pinpas krijg je 50% korting op alle concertkaartjes! Ook present op het Veerplein is de KF-DJ booth. De DJ-Kroe van De Kroepoekfabriek bouwt hier tussen 15.00 uur en 18.00 een muzikaal feestje. Dus wij zouden eigenlijk zeggen: tot 8 september…?

Het programma van de Waalstraat ziet er zo uit:

13.00 uur
DJ WORKSHOP | door DJ Okkie
De zesdelige DJ workshop gaat in oktober van start bij De KF.

13.30 uur
WORKSHOP 3D DESIGN | door Joch Elderkamp van Gestaltung
De workshop 3D design van Joch Elderkamp van Gestaltung start in januari 2013 bij De KF.

 

14.00 uur
PROMO SCOUT OUT TALENTS | door De Zware JongenZ
Scout Out Talents is een gloednieuwe samenwerking tussen ZJ Records en De Kroepoekfabriek. En is, zoals de Zware JongenZ het treffend omschrijven ‘de nieuwe slijper van een ruwe diamant’. Dat verdient meer uitleg.
Scout Out Talents is een maandelijks terugkerend event. De ene maand is er Scout Out Talent Night, waar nieuw raptalent zijn/haar kwaliteiten aan het publiek en de vakjury kan tonen. De maand erop volgt dan het Scout Out Main Event, een feestavond met een nationaal bekende hiphop-act. De winnaar van de Scout Out Talent Night van de maand ervoor mag het voorprogramma verzorgen. De aftrap van Scout Out Talents (Talent Night) is op 28 september 2012 in de Kroepoekfabriek. Het allereerste daaraan gekoppelde ‘main event’, op 26 oktober 2012, wordt bekroond met een show van de populaire hiphop artiest Keizer. De Zware JongenZ komen dit project hier hoogstpersoonlijk promoten!

14.30 uur
DEMO ARTLAB

 

ArtLab is een professionele dansgroep afkomstig uit Suriname. Vandaag repeteren zij ter plekke (een deel van) een choreografie waarbij urban dansstijlen (hiphop) worden gecombineerd met traditionele muziek. De groep bestaat uit vier dansers, Barbara Oppenheimer, Ingway Sabajo, Kevin Thompson en Thor by Simon en de oprichters, Maikel Austen (choreograaf) en Henk van der Laak. Zij worden begeleid door twee drummers, de artistieke leiding is in handen van Bryan Druiventak en Maikel Austen. De dansers van Stg.Art Laboratorium Suriname (zoals ArtLab voluit heet) is van 2 tot 11 september in Rotterdam en wij zijn trots dat ze ons podium een bezoekje komen brengen!

15.00 uur
WORKSHOP CONCERTFOTOGRAFIE | door Megin Zondervan 

De zesdelige workshop concertfotografie door Megin Zondervan gaat in oktober van start bij De KF. Doe vandaag alvast mee met een leuk voorproefje met mobiele telefoons…

15.30 uur
DEMO ARTLAB (vervolg)

16.00 uur
WORKSHOP HIPHOP FACTORY | door Reshmay

 

16.30 uur
WORKSHOP HIPHOP FACTORY | door Bee
De HipHop Factory zoekt 10 dansers en 10 rappers die vanaf oktober, samen met coaches Resmay en Bee, gezamenlijk aan een videoclip en gezamenlijke eindshow in De Kroepoekfabriek willen werken! Wil jij meedoen? Geef je op!

Meer informatie over het Vlaardings UitFestival is te vinden op: www.vlaardingsuitfestival.nl