loading


VLAARDINGS UITFESTIVAL wo augustus 28 2013

Zoals ieder jaar organiseert de Stadsgehoorzaal Vlaardingen op de tweede zaterdag in september, dit jaar is dat de 14e, het Vlaardings UitFestival. Dit jaar alweer voor de achtste keer! Alle culturele instellingen van Vlaardingen presenteren deze dag hun programma voor het nieuwe seizoen. Uiteraard is De Kroepoekfabriek present. En wel in de stadsbibliotheek aan de Waalstraat waar De Kroepoekfabriek, samen met de Stadsgehoorzaal, een preview geeft van het Comedy KaFé/CaFé. Tussen 15.00 uur en 17.00 uur kunnen liefhebbers -gratis!- terecht voor optredens van de stand-up comedians Menno Stam, Adam Fields en Berit Companjen.

Op het Veerplein…
Het is vandaag niet alleen stand-up comedy wat de klok slaat. De Kroepoekfabriek is ook aanwezig op het Veerplein, dit keer per Kroepoek-bus.Wie na de optredens van de stand-uppers in de bibliotheek de smaak te pakken heeft, kan hier direct kaartjes voor de eerstvolgende shows, die vanaf november afwisselend in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen en De Kroepoekfabriek plaatsvinden. Sla direct even je slag zouden we zeggen, want alleen op deze 14e september krijg je het tweede kaartje voor zowel het Comedy KaFé (in De KF) als voor het Comedy Café (in de Stadsgehoorzaal) voor de helft van de prijs!

Enne…verder is iedereen die vragen heeft, nieuwsgierig is naar De Kroepoekfabriek, gewoon een praatje wil maken of zich misschien ook wel zou willen aansluiten bij de vrijwillige Kroe, Dikke Vriend wil worden of tickets wil kopen voor het programma van het gloednieuwe seizoen, meer dan van harte welkom om even gezellig langs te komen bij de Kroe van De Kroepoekfabriek (je vindt ons dus bij de Kroepoek-bus op het Veerplein).

Kijk voor meer informatie op www.vlaardingsuitfestival.nl/ Tot zaterdag 14 september in Vlaardingen!