loading


Volle bak op UitFestival ma september 13 2010

De jonge geesten uit de regio verzamelden zich dit weekend bij het podium van de Kroepoekfabriek. Een heerlijk Vlaardings sfeertje, dat had het Uitfestival 2010. De tweede zaterdag van september stond traditiegetrouw in het teken van het festival, waar onder aanvoering van de Stadsgehoorzaal, cultureel Vlaardingen zich presenteert aan de regio. Uiteraard was ook de Kroepoekfabriek van de partij.

De Kroepoekfabriek opent begin 2011 officieel haar deuren, maar tot die tijd laat het cultuurpodium dikwijls zien wat ze in huis heeft. Zo ook afgelopen zaterdag met de winnaars van X-Posure (theater), Patent op Talent(bands) en het RapKampioenschap(hiphop), aangevuld door de grotere namen van Fresh Theatre, de Zware Jongenz en Diggy Dex. De presentatie was in handen van Woorddanser Jeroen Naaktgeboren en jong talent DJ Kris Rock.

Met het gevarieerde programma met theater, dans, rock, funk en hiphop heeft de Kroepoekfabriek laten zien wat de bezoekers na de opening van het pand aan de KW haven wekelijks kunnen verwachten. Dat hier grote vraag naar is, was goed te merken aan de getale waarin de jeugd op het diverse programma af is gekomen.

De Kroepoekfabriek op het UitFestival was zaterdag 11 september van 12.30 uur tot 17.00 uur te vinden op de Waalstraat in Vlaardingen. Op www.vlaardingsuitfestival.nl is een te zien wat er nog meer te beleven was deze dag.