loading


VOORLOPIG EVEN GEEN R 'N R do april 24 2014

Er komt dit jaar geen vijfde editie van Rock ’n Ramps. Het is vanwege de bezuinigingen voorlopig niet haalbaar om het gratis outdoor punkrock- en skate festival, dat De KF sinds 2011 organiseert in ’t Hof/het Oranjepark, te laten plaatsvinden. We gaan er echter alles aan doen om ervoor te zorgen dat het unieke gratis outdoor festival in de toekomst weer kan plaatsvinden.

De Kroepoekfabriek heeft te maken met drastische bezuinigingen. De organisatie heeft moeten besluiten om Rock ’n Ramps dit jaar niet door te laten gaan. “Het is ontzettend jammer. We hebben dit unieke evenement de afgelopen vier jaar vol liefde en met succes georganiseerd. Maar de organisatie van een festival kost veel tijd en brengt veel risico’s met zich mee. Die kunnen we ons niet meer permitteren. Als we iets organiseren, willen we het goed doen of anders niet. Een afgezwakte versie is geen optie”, aldus KF-directeur Renske Verbeek.

Punkrock blijft
Renske Verbeek benadrukt dat zij en haar team zich hard gaan maken voor een oplossing voor de toekomst. Als voorlopig alternatief wordt er in de reguliere programmering van De Kroepoekfabriek extra rekening gehouden met liefhebbers van punkrock en aanverwante muziekgenres. Programmeur Tim van Dorp: “We zullen het komende jaar een aantal echte punkrock avonden organiseren. Mensen willen goede punkrock, dus we zoeken daarin de komende tijd de beste manier die mogelijk is”.