loading


Vopak als Veiligheidspartner do juni 14 2012

Als veiligheidspartner van De Kroepoekfabriek zal Vopak het poppodium via diverse wegen bijstaan op het gebied van veiligheid; zowel financieel als in daden en kennis. Waarmee Vopak de Vlaardingse cultuur op een mooie, eigen wijze ondersteunt. Renske Verbeek, directeur van De Kroepoekfabriek: “Dankzij Vopak Vlaardingen kunnen we een deel van BHV trainingen voor de vrijwilligers betalen en leiden we tien vrijwilligers op tot professioneel beveiliger. Ook kunnen we overgaan tot de aanschaf van een AED. Wat ook bijzonder is, is dat het team van Vopak ons met

onder andere een ontruimingsoefening en een professioneel veiligheidsplan gaan helpen.” Age Reijenga, directeur Vopak Vlaardingen vult aan: “Van onze kant vinden we het belangrijk regionale initiatieven als De Kroepoekfabriek te steunen. Veiligheid staat bij Vopak hoog op de agenda. Bijzonder aan deze samenwerking vind ik dat het niet alleen om sponsoring gaat, maar ook om het uitbreiden van kennis, waardoor talent zich kan ontwikkelen. We werken echt samen!”

Profiel
Koninklijke Vopak N.V. is ’s werelds grootste onafhankelijke dienstverlener in tankopslag, gespecialiseerd in de opslag en overslag van vloeibare bulk chemicaliën n, gassen en olieproducten. Op de Vlaardingse terminal worden oliën, vetten en biodiesel opgeslagen. Vopak exploiteert 84 terminals met een opslagcapaciteit van ruim 28 miljoen kubieke meter in 31 landen. Deze liggen op strategische plaatsen voor gebruikers ten opzichte van de belangrijkste vaarroutes. Klanten zijn overwegend ondernemingen uit de chemische en olie-industrie, voor wie Vopak een grote verscheidenheid aan producten opslaat voor een groot aantal industrieën  Meer informatie over Vopak is te vinden via www.vopak.nl.