loading


VOPAK BLIJFT KF-PARTNER do februari 13 2014

Tankopslagbedrijf  Vopak Vlaardingen en poppodium De Kroepoekfabriek blijven samenwerken. Voor  de komende twee jaar wordt Vopak Vlaardingen weer de veiligheidspartner van het Vlaardingse poppodium. Dankzij de samenwerking kan De Kroepoekfabriek veiligheidstrainingen geven aan de vrijwilligers en deelt Vopak zijn kennis over veiligheid.
Netherlands_Vlaardingen_02
Als veiligheidspartner van De Kroepoekfabriek zal Vopak het poppodium  via diverse wegen bijstaan op het gebied van veiligheid; zowel financieel als in daden en kennis. Waarmee Vopak de Vlaardingse cultuur op een mooie, eigen wijze ondersteunt.

Renske Verbeek, directeur van De Kroepoekfabriek: “Mede dankzij de bijdrage en de verstrekking van kennis wordt de veiligheid in De Kroepoekfabriek op peil gehouden. Afgelopen twee jaar hebben we dankzij Vopak op het gebied van veiligheid belangrijke stappen kunnen nemen. Zo hebben zij ons geholpen bij het organiseren van een ontruimingsoefening. Daarnaast zijn we nu in het bezit van een AED. En tot slot hebben 56 kroeleden met elkaar 92 certificaten gehaald, waaronder een aantal op het gebied van veiligheid zoals BHV(bedrijfshulpverlening), EHDBu (Eerste Hulp bij Drank- en drugsincidenten in het uitgaanscircuit), Horecaportier, Levensreddend handelen, Instructie Verantwoord Alcoholgebruik, Weerbaarheid en Sociale Hygiëne.”

Age Reijenga, directeur Vopak Vlaardingen vult aan: “Van onze kant vinden we het belangrijk regionale initiatieven als De Kroepoekfabriek te steunen. Veiligheid staat bij Vopak hoog op de agenda. Bijzonder aan deze samenwerking vind ik dat het niet alleen om sponsoring gaat, maar ook om het uitbreiden van kennis, waardoor talent zich kan ontwikkelen.  We werken echt samen!”

Profiel
Koninklijke Vopak N.V. is ’s werelds grootste onafhankelijke dienstverlener in tankopslag, gespecialiseerd in de opslag en overslag van vloeibare bulk chemicaliën, gassen en olieproducten. Op de Vlaardingse terminal worden oliën, vetten en biodiesel opgeslagen. Vopak exploiteert 79 terminals met een opslagcapaciteit van ruim 30 miljoen kubieke meter in 29 landen. Deze liggen op strategische plaatsen voor gebruikers ten opzichte van de belangrijkste vaarroutes. Klanten zijn overwegend ondernemingen uit de chemische en olie-industrie, voor wie Vopak een grote verscheidenheid aan producten opslaat voor een groot aantal industrieën. Meer informatie over Vopak is te vinden via: www.vopak.nl