loading


WATERWEG CULTUURPRIJS ma juni 2 2014

Op donderdag 12 juni wordt in Theater de Koningshof in Maassluis bekend gemaakt wie de Waterweg Cultuurprijs 2014 in ontvangst mag nemen. Ook De Kroepoekfabriek en de Stadsgehoorzaal zijn genomineerd met het gezamenlijke project de Nachtbuzz. Iedereen die naar de uitreiking wil komen kijken, is die avond van harte welkom!

logo

Andere genomineerden zijn de Stichting Cultureel Forum Schiedam en de heer Bas Booister uit Maassluis. De Stichting Cultureel Forum Schiedam is genomineerd voor het project Schiedam Blues, een fotomanifestatie over het multiculturele muziekleven in Schiedam. De heer Bas Booister is genomineerd voor ‘De Strijd van Maassluis’, een zesdelige televisieserie over de historie van Maassluis

Theater De Koningshof opent vanaf 19:30 uur de deuren voor belangstellenden, die een voorproefje krijgen van de te realiseren projecten van De KF en de Stadsgehoorzaal, Stichting Cultureel Forum Schiedam en de heer Bas Booister uit Maassluis. Na de presentaties van elk project vindt de prijsuitreiking plaats en is er voor het publiek gelegenheid om de winnaar(s) te feliciteren.

Meer informatie over de Waterweg Cultuurprijs vind je op de website van de organisatie.