loading


Waterweg Wonen presenteert: Lange Frans di april 10 2012

 

Op 30 januari van dit jaar presenteerde Lange Frans zijn nieuwe soloalbum, getiteld Levenslied. Op dit album staan songs met onder andere Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis, Jeroen van de Boom, Faberyayo (De Jeugd van Tegenwoordig), Anita Meyer, Marco Borsato, Thé Lau (The Scene) – waar hij de nummer 1-hit “Zing Voor Me” mee scoorde – en de nieuwe single “Nergens goed voor” met DJ Mass & JAH6.

Deze welbekende Nederlandse rapper kleurt niet altijd binnen de lijntjes en zal dat ook dit keer niet doen. Compleet met band zal hij op 26 mei a.s. zijn opwachting maken op het podium van De KF en daar zijn nieuwste nummers ten gehore brengen. Frans over de tour: “Ik heb er ontzettend veel zin in om het land in te gaan met mijn band en de songs in optimale vorm ten gehore te brengen.”

Waterweg Wonen en De Kroepoekfabriek lijken in eerste instantie niet veel gemeen te hebben. Toch is niets minder waar. Net als De Kroepoekfabriek wil Waterweg Wonen de stad Vlaardingen aantrekkelijk en bruisend maken en houden voor iedereen; zowel voor de inwoners van Vlaardingen als voor de bezoekers van onze stad. Waterweg Wonen doet dit onder meer door Vlaardingen een concert van niemand minder dan Lange Frans cadeau te geven. Lange Frans op het podium als start van een goede samenwerking… dat belooft veel moois voor de toekomst!

Actie:
Waterweg Wonen verloot maar liefst 15 x 2 kaarten voor Lange Frans in De KF.
Voor meer informatie over deze winactie, volg Waterweg Wonen via de website www.waterwegwonen.nl en twitter (@waterwegwonen).

Kaartjes voor dit concert zijn te koop via deze link: https://kroepoekfabriek.nl/programma/lange-frans/