loading


Weekend 1 – Zomerterras! ma juli 25 2011

Zo, het eerste weekend Zomerterras zit erop. En wij kunnen je vertellen: het was erg leuk. Natuurlijk was deze knalfuif niet compleet zonder De Kroepoekfabriek en daarom stonden wij er met onze opgepimpte KF Caravan! Hartstikke vers en nog half druipend van de verf is ons hoofdkwartiertje het terrein opgereden en neergezet. Beetje aankleding erbij, parasolletje ernaast, wat lekkere luie zitzakken, een laptop voor de ticketverkoop plus de mannen van Poffer & Plaat resulteerde in een heel toffe KF hoek!

Vrijdag was al met al dus een lekkere aftrap met de band Mr. Wallace en de skankers van The Upsessions. Lekker druk en een relaxte sfeer. Zo zien we het graag, vooral als de uitgedeelde zwart-rode KF shirts en-masse worden gedragen door het publiek!

Zaterdag was ook de regen flink aanwezig. Soms wat miezer, soms wat serieuze regen en hier en daar een echte onvervalste plensbui. Echter, dat kon de pret absoluut niet drukken! Het publiek dat zich wel door de regen wilde wagen werd beloond met een energiek optreden van Vlaardings trots Sexual Reproductive Systems (SRS) en een knallende show van de heren van Baskerville. Ondanks het weer werd het optreden van laatstgenoemde een waar feest waar heel wat is afgedanst.