loading


Weekend 2 – Zomerterras vr augustus 5 2011

Inmiddels zijn we een week verder en hebben we ook het tweede weekend Zomerterras achter de rug! De KF Caravan was deze week op zaterdag bemand door onze super Kroe, want aan het zaterdag programma hebben we met plezier meegeprogrammeerd dit jaar.

Het programma op zaterdag 30 juli bestond onder meer uit Only Seven Left. Deze heren bleken een schot in de roos, met name voor de vrouwelijke jongeren onder het publiek. Het gegil overtrof al het andere geluid ruimschoots. Een lekker energiek optreden was het zeker!

Na Only Seven Left was het de beurt aan Chico Trujillo om het Zomerterras op zijn kop te zetten. Deze zeven Chileense heren maken een lekker dansbare crossover van Chileense muziek, ska en salsa. Een feest voor de oren, een uitputtingsslag voor de voetjes. Hier en daar werd ook zeker gedanst, maar door de regen die op kwam zetten zocht een flink aantal mensen hun toevlucht tot één van de aanwezige tenten. Jammer, maar helaas: het Zomerterras was nog niet zo zomers als gehoopt. Aan de exotische klanken van Chico Trujillo lag het in elk geval niet!

Overigens gingen onze shirtjes weer als zoete broodjes over de toonbank. Aanvankelijk misschien geen stormloop, maar toen Zomerterras-presentator Emiel meedeelde dat er gratis shirts bij ons weg werden gegeven, waren we in no-time door de voorraad heen. Sowieso was het weer lekker druk bij de KF Caravan. De zitzakhoek was flink gevuld. Kortom, een zeer geslaagde zaterdag.

Volgende week zaterdag (6 augustus) staat polderheld Tim Knol op het podium van het Zomerterras. Wat dat betekent? Dat we zeker weten iets hebben om naar uit te kijken!