loading


Weekend 3 – Zomerterras di augustus 9 2011

En iedereen komt weer bij van wederom een weekend Zomerterras. Eindelijk een dag goed weer gehad op de vrijdag, hoewel het zaterdag wel wat wisselvallig en regenachtig was. Maar met KiT, Paulusma en natuurlijk Tim Knol viel er dit weekend niks in het water!

Vrijdag was een lekker dansfeestje. De Antiliaanse party-percussionisten van KiT wisten iedereen goed in de stemming te brengen met hun opzwepende mix van percussie en electronica. Zij werden opgevolgd door Snambulo: een band uit het exotische Costa Rica die Afrikaanse en Latijns-Amerikaanse muziek mengt met het wat traditionelere werk. Ook zij klonken erg zomers en hebben een hele degelijke show neergezet! Toch fijn dat bij zomerse muziek ook het weer eens meewerkt!

Zaterdag was de dag der dagen… Er werd al weken over gesproken en dat was flink te merken. Rijen voor de ingang van het Zomerterras en een erg vol terrein. En dat allemaal voor… Tim Knol! Deze 21 jarige singer-songwriter kwam met volledige band naar Vlaardingen om ons eens flink te verblijden met zijn liedjes. Een erg energieke show met de nodige 60’s-achtige psychedelische elementen erin verwerkt. Heel lekker dus en zo dacht het publiek op het Zomerterras er ook over.

Inmiddels hebben we alweer drie weekenden met de KF Caravan op het terrein gestaan. Shirts uitgedeeld, veel gepraat en vooral veel plezier gehad! Dit weekend was exact hetzelfde. Is dat een minpunt? Nee, zeker niet! Op vrijdag waren we in no-time door de shirts heen, wat zelfs leidde tot grote teleurstelling bij enkelen. Zaterdag hadden we weer een nieuwe lading KF shirts en ook deze vonden snel hun weg naar een nieuwe eigenaar, waarmee alle beschikbare shirts op zijn!

Komend weekend schalt de reggae-rock van de Latijns-Amerikaanse Quique Neira door de speakers op vrijdag en wordt op zaterdag het Zomerterras traditioneel afgesloten door DJ’s Jasper en Max met het Discoterras!