loading


Drie nieuwe Rijsttafel-leden! di november 8 2011

De Rijsttafel is een gezelschap van bedrijven die samen bijdragen aan leuke evenementen, waarbij betrokkenheid, advies, gezelligheid, netwerk en draagvlak centraal staan. Deze bedrijven dragen bij aan de ontwikkeling van De Kroepoekfabriek op een breed vlak. Dankzij hen kunnen we jaarlijks uitpakken met unieke evenementen of een nieuwe, nodige aanschaf doen van apparatuur.

Naast onze bank de Rabobank, schilder Kloet Onderhoud, de theatertechniekadviseur Peitsman Licht en Geluid, de verzekerings- en pensioenenpartner Fundament Financiele Dienstverlening, Vlaardingse makelaar Timmermans Makelaars en meubelhelden van Brand, Broek en Erkens, zijn er weer drie (hopelijk) duurzame partners aangeschoven bij De Rijsttafel. Welkom Op Koers Advies en Organisatie Werk, Traiteur de Culinair en Blue Star Security!

Het is misschien een beetje vreemd om in een nieuwsberichtje zoveel bedrijfsnamen te roepen, MAAR WE ZIJN OOK ZO ONTZETTEND BLIJ MET ZE!!!
We zullen nooit onze culturele hart verliezen, maar dat kan alleen als we de samenwerking zoeken met het regionale bedrijfsleven. Vandaar!

Vrijdag 23 maart 2012 is de eerste grote bijeenkomst voor de Rijsttafelleden. Na een hapje eten (jaja, laat de Chinees maar komen!) kiezen de bedrijven samen waar het bedrag het komende seizoen naar toe gaat.

Ken je een bedrijf die wellicht ook aan wil schuiven en/of meer informatie wil, neem gerust contact op met Angela Visser, medewerker sponsoring & fondsenwerving van De Kroepoekfabriek.
Telefoonnummer 010 – 44 55 580 of per e-mail: [email protected].

Tot zover dit Rijsttafel Bulletin!