loading


WHERE WE’VE MET, DE KROEPOEKFABRIEK vr juli 22 2016

SCHIEDAMS FESTIVAL EN VLAARDINGS POPPODIUM WERKEN WEER SAMEN

Op vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus vindt in het centrum van Schiedam de tweede editie van het reizende muziekfestival Where we’ve met plaats. Na een succesvolle eerste editie rondom het Monopole en Stedelijk Museum Schiedam, vormen nu de Dam en de nieuwe bibliotheek in de Korenbeurs het decor voor wederom een bijzonder gevarieerd programma, met namen als Stuart Mavis, HeavyLight en Jon Tarifa. Naast het hoofdpodium wordt er wederom een semi-akoestisch podium geprogrammeerd, waarbij er een samenwerking is aangegaan met het Vlaardingse poppodium De Kroeppoekfabriek. Een mooie en eigenlijk logische samenwerking; zowel Where we’ve met als De Kroepoekfabriek willen jong talent uit de regio een podium bieden en zoveel mogelijk mensen laten genieten van (nieuwe) popmuziek.

foto1Net als vorig jaar mixt de organisatie van Where we’ve met, die vrijwel volledig bestaat uit jonge vrijwilligers, moeiteloos lokale en regionale talenten met bekendere hoofdacts. Denk aan de Schiedamse dames van Caffeine, die terugkeren in een nieuwe, grotere setting met bevriende gastmuzikanten. Maar ook aan de Rotterdamse rapper Dichter, de pop/rock HeavyLight (deels afkomstig uit Vlaardingen), de jazz-achtige hiphop van de Haagse Jon Tarifa, De Grote Prijs-winnaar Charl Delemarre, Stuart Mavis en de ‘Franco-American’ pop van übertalent Marcus Mann. De organisatie kondigde pas geleden ook aan dat de speciaal samengestelde akoestische sessieband van het Schiedamse café De Graauwe Hengst stroomopwaarts zal komen voor een exclusief optreden. Daarnaast wordt het festivalterrein aangevuld met een mini-markt en wordt de bezoeker op vrijdagmiddag getrakteerd op een speciaal Spoken Word programma.

Nieuwsgierig geworden naar de rest van het programma? Blijf op de hoogte via Facebook of bekijk de complete line-up op www.wherewevemet.nl.

Where we’ve met 26 en 27 augustus 16:00 – 00:00
De Dam, Lange Haven, Schiedam

13458728_1627008887615452_2800578547333025966_o