loading


Wil jij Mr. Polska ontmoeten? vr september 21 2012

Wil je Mr. Polska ontmoeten? Doe dan mee met deze Twitter-fotowedstrijd!

Wat kun je winnen?
De winnaar van deze actie wint een MEET & GREET met niets en niemand minder dan Mr. Polska en ontvangt zijn nieuwe album, ‘Waardevolle Gezelligheid’, gesigneerd en wel. De winnaar mag 1 iemand met zich meenemen!

Hoe werkt het?
Iedereen die een kaartje heeft voor het concert van Mr. Polska en een Twitter-account, kan meedoen. Het is heel simpel: op het nieuwe album van Mr. Polska staan allemaal verschillende voorwerpen (zie de afbeelding onderaan dit bericht), bijvoorbeeld een aardappel, een overhemd, een feesthoedje enzovoort. Wie de meest originele/gekste/hipste/leukste/meest bizarre foto maakt met één (of meerdere) van deze voorwerpen, wint!

Criteria
-Je moet in het bezit zijn van een kaartje voor het optreden van Mr. Polska, op 6 oktober a.s. in De Kroepoekfabriek. Heb je nog geen kaartje? Je kunt er via deze link eentje bemachtigen (maar wees snel, want er zijn er nog maar enkele!): https://kroepoekfabriek.nl/programma/mr-polska-nouveau-riche/
– Om kans te maken op deze prijs, moet  je De Kroepoekfabriek volgen op Twitter. (https://twitter.com/kroepoekfabriek)
– De tweet dient het volgende te bevatten: de deelnemende foto, vermelding naar De Kroepoekfabriek (@kroepoekfabriek) en #ontmoetmrpolska.
– De foto mag 1 of meerdere items bevatten van de cd!

Er zijn verder geen regels, gebruik gewoon je fantasie!
De winnaar sturen wij een bericht via Twitter en maken wij ook bekend op Facebook en onze KF website. Deze winactie loopt tot en met dinsdag 2 oktober. Woensdag 3 oktober nemen we contact op met de winnaars. Is er geen reactie voor donderdag 4 oktober 10:00 uur, dan wordt er een nieuwe winnaar gekozen. Zorg er dus voor dat je bereikbaar bent!! Hieronder is een afbeelding te zien van het nieuwe album van Mr. Polska; ‘Waardevolle Gezelligheid’.