loading


WIN: OPTREDEN OP WATERPOP! do februari 20 2014

Talentvolle artiesten (in spe) opgelet! Waterpop organiseert samen met Westlands Popcentrum Nederland Drie de Singer-Songwriter Contest! De winnaar mag spelen op Waterpop en op radio WOS!

Wat kun je winnen?
Jij krijgt een plekje backstage bij Waterpop, waar jij verspreid over de dag een aantal sets mag laten horen. Honderden vrijwilligers, journalisten en andere muzikanten kunnen dan jouw muziek horen. In overleg is er eventueel ook een plek op het festivalterrein voor jou om te spelen! Daarnaast ben je op vrijdag 18 april welkom tijdens het programma ‘Stage’ van Kees Visser in de studio van de Westlandse Omroep Stichting (Radio WOS). Hier wordt jij geïnterviewd en laat je natuurlijk wat muziek horen.

Wat moet je ervoor doen?
Deelnemers dienen uit Zuid-Holland te komen en zullen drie eigen nummers en een biografie moeten opsturen naar een jury. Deze kiest vier finalisten die tijdens de contest op vrijdag 11 april zullen strijden om de prijs! Bands zijn uitgesloten van deelname, maar maximaal twee personen als begeleiding is wel toegestaan.

Meedoen?
Deelname is natuurlijk helemaal gratis, en kan via deze website.

Let op: inschrijven kan tot en met woensdag 5 maart. De bekendmaking van de finalisten is uiterlijk zondag 9 maart.