loading


Wolfstijd wonderlijk goed! zo januari 8 2012

Al ongeveer anderhalf jaar geleden klopten de enthousiaste Renate van der Flier en Laura van As aan bij De Kroepoekfabriek. Hun grote droom was om het eerste Nederlandse Pagan, Black & Power metalfestival te organiseren. Omdat er vraag naar is, omdat het uniek is, omdat er verrekt veel goed aanbod is dat gezien mag worden!

Geraakt door de gedrevenheid van de dames, wilde De Kroepoekfabriek dit initiatief graag omarmen. En gisteren, zaterdag 7 januari, was het zover. Zo’n 150 metalheads verzamelden zich vanaf 12.00 uur in De Kroepoekfabriek om te genieten van een line-up waar de liefhebber u tegen zegt. Vanaf het eerste moment was de sfeer om over naar huis te schrijven. Het programma zat goed in elkaar en het team achter de schermen werkte hard om het publiek de dag van hun leven te bezorgen. De artiesten maakten stuk voor stuk een volwaardige show van hun set, met alles erop en er aan, ieder uur een ander avontuur.

Voor organisatoren Laura en Renate een droom die uitkwam! “Samen vormden wij een goed duo om dit metalfestival neer te zetten: beiden een sterke affiniteit met de muziek en haar liefhebbers, beiden doorgewinterde festivalgangers en beiden creatieve persoonlijkheden. Dit project is een mooie ontmoeting van gemotiveerde en getalenteerde persoonlijkheden die van Wolfstijd een succes willen maken.” En dat is gelukt!

Meer info over de line-up en achtergrond van het festival op www.wolfstijd.nl.