loading


ZINGEN IN EEN POPKOOR? wo februari 27 2013

 

Het Charles Vermeer Zanginstituut is in Vlaardingen een kersvers popkoor gestart. Zing je thuis altijd snoeihard mee met Queen, Robbie Williams, Lady Gaga of Racoon? En heeft je thuisfront liever dat je dat ergens anders gaat doen? Misschien is dit dan wat voor jou!

Info avond
Om zeker te weten of dit popkoor iets voor jou is, organiseert het Zanginstituut op woensdag 27 maart om 19.30 uur een gratis informatieavond over de oprichting van popkoor Diamond in Vlaardingen. De deur is open vanaf 19.00 uur. Mensen die niet kunnen op deze datum, kunnen zich ook per e-mail naar [email protected] alsnog opgeven voor de try-out workshop.

Even proberen
Vervolgens is er op woensdag 10 april een try-out workshop, waar iedereen die zich heeft ingeschreven, kan ervaren hoe het is om in een popkoor te zingen. Charles Vermeer maakt gebruik van de zogenaamde “vocalvizi” zangmethode. De kosten voor deelname aan deze workshop bedragen tien euro per persoon.

De repetities zijn daarna vanaf 17 april, iedere woensdagavond van 19.30 – 21.30 uur, met uitzondering van schoolvakanties en ook in juli en augustus is er even pauze. De kosten voor het koor bedragen 24 euro per maand; daar krijg je 2 uur zang per week voor terug.

Beide avonden worden gehouden in De Kroepoekfabriek, Koningin Wilhelminahaven Zuidzijde 2A,  3134 KG Vlaardingen. De deuren zijn om 19.00 uur geopend en om 19.30 uur wordt er gestart. De avonden duren tot ca. 21.30 uur.

Iedereen van 16 tot 88 jaar is welkom. De bar is geopend!

Voor nadere informatie: [email protected] of telefoon 010-4422599, Charles Vermeer.