loading
ZOMERCREW 2024

De vrijwillige Zomercrew maakt al meer dan tien jaar het Zomerterras mede mogelijk. Het festival en De Kroepoekfabriek werken ook in 2024 weer samen! De Zomercrew bestaat volledig uit vrijwilligers: het team van De Kroepoekfabriek zorgt voor de werving en begeleidt de Zomercrew tijdens alle festiviteiten.

ZOMERTERRAS 

Het Zomerterras is hét muziekfestival van Vlaardingen; een festival met een unieke sfeer, mede dankzij het bijzondere programma boordevol pop- en wereldmuziek, jazz en klassiek, (straat)theater en kunst. De aanmeldingen voor de Zomercrew gaan via De Kroepoekfabriek. Wil je bij de Zomercrew? Lees dan snel verder!

ZOMERCREW

Lijkt het jou ook wel wat om komend Zomerterras je steentje bij te dragen aan weer een succesvol en onvergetelijk festival? Meld je dan aan via het inschrijfformulier onderaan op deze pagina.

Wat je krijgt voor je inzet? Naast dankbaarheid en roem (zonder de Zomercrew zijn er geen barren. En geen één festival kan zonder bar) krijg je voor elk gewerkt uur en Crewpunt. Met die punten kun je tickets kopen voor shows in De Kroepoekfabriek en De Stadsgehoorzaal. En als je als bezoeker in De Kroepoekfabriek bent, kun je ze ook gebruiken om je drankjes te kopen. Daarnaast is er natuurlijk na elke avond hard werken op het Zomerterras een gezellige naborrel. Verder krijg je een training, een t-shirt, heel veel lol en leuke collega’s.

Je inschrijving is een aanmelding, je bent daarmee nog niet definitief onderdeel van de Zomercrew. Er gaat voor iedereen nog een belangrijke introductieavond aan vooraf, zodat we over en weer goed weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Het is verplicht om naar zo’n avond te komen voordat je op het Zomerterras kunt komen werken. Je wordt hier t.z.t. voor uitgenodigd. Na zo’n avond is je aanmelding pas definitief. Geen zorgen, er zit geen strenge selectieprocedure aan vast, maar we willen wel van tevoren duidelijke afspraken met elkaar maken.

Deze introductieavonden zijn van 19:30 – 21:00 op:

  • Maandag 17 juni 2024 in De Kroepoekfabriek
  • Woensdag 26 juni 2024 in De Stadsgehoorzaal
  • Dinsdag 2 juli 2024 in De Stadsgehoorzaal

ZOMERCREW ALS GROEP?
Misschien vind je het leuk om met je buren, voetbal- of korfbalteam, vrienden, familie of collega’s een bar tijdens het Zomerterras te bemannen. Ook dat kan! Hieronder is er ook de mogelijkheid om een heel team op te geven. Een team bestaat uit zes mensen. Als je je team hieronder in het formulier opgeeft, zorg dan dat je e-mailadressen, 06-nummers en namen van alle teamleden bij de hand hebt en invult.

VOORWAARDEN

  • De minimale leeftijd is 16 jaar;
  • Zomercrew jonger dan 18 jaar mag tot uiterlijk 23:00 uur werken;
  • Je werkt maximaal twee diensten in drie dagen;
  • Een hele dienst is circa 8 uur; hier en daar zijn er ook halve diensten.

MEER INFORMATIE

Ben je er nog niet helemaal uit of het iets voor je is? Of weet je nu al dat het je supertof lijkt, maar heb je nog wat vragen? Mail dan naar [email protected].

Meer informatie en t.z.t. het volledige actuele programma zijn te vinden op: www.zomerterras.nl