loading

15 JAAR COVERAGE

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 7.00
Deur
€ 7.00
Datum
ZA 4 JUN 2016
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Op zaterdag 4 juni vieren we wederom feest in De Kroepoekfabriek. Dit keer met de coverband Coverage die vijftien jaar bestaat! 

Deze topband vindt z’n oorsprong in 1995 en bestaat uit vijf professionele en ervaren muzikanten uit Vlaardingen en Den Haag: Ralph (drums), Dennis (bas), Mark (toetsen), Rene (zang en gitaar) en Anja (zang en percussie). Coverage speelt covers van bekende hits uit de 70’s tot heden, gouwe ouwe worden moeiteloos afgewisseld met hits van nu.
Coverage biedt op deze manier een gevarieerd pop/rock repertoire op hoog niveau en staat garant voor een te gekke avond. De muzikanten stralen enthousiasme uit en weten het publiek te boeien. Dat is de gouden formule van Coverage. Keer op keer blijkt deze formule succesvol en slaat de vonk over op het publiek.

Ook deze show belooft bijzonder te worden met een aantal verassingen en toffe gastoptredens. Dat de band populair is, blijkt uit de vele optredens op diverse buitenfestivals en het feit dat de band een graag geziene gast is in de vele horecagelegenheden.

Gebruik maken van de Rabo-korting?

  • Maak (via ticketverkoop) een account aan en geef even door aan ons via [email protected] dat je account is aangemaakt.
  • Wij markeren dan je account als Rabo-klant.
  • Vervolgens kun je je ticket met de Rabokorting online bestellen.
  • Er kan één keer per persoon per evenement Rabo-korting worden verstrekt.
  • Wanneer je voor een evenement meerdere kaart(en) zonder Rabokorting erbij wilt bestellen, is dit wel mogelijk.
  • Neem natuurlijk wel je pinpas mee naar het evenement.
  • Veel plezier!

 

 

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event