loading

Spek & Boogert | JACK FRIDAY

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
VR 12 APR 2013
Open
20:30
Start
20:30
Verwacht Einde
02:00

Yanick Den Hartog doet zijn eindexamen van De Zadkine Popacademie in De Kroepoekfabriek. Daarom heeft hij vier waanzinnige acts neergezet!

Spek & Boogert is geen cliché coverband. Het is veel meer dan dat! De drie heren spelen verschillende covers die zij in een zeer gewaardeerd country/rock ’n roll jasje steken. Stilstaan is niet mogelijk!

De Skaggerz zijn zes jonge honden die vol overgave elk optreden transformeren tot een feest. Uptempo ska-reggae, met een regelmatige een knipoog naar hip-hop; deze band is écht niet in een hokje te plaatsen.

Thin Pillow is een energieke vijfmans formatie uit Rotterdam die de psychedelische jaren ’60 en ’70 in een eigen jasje steekt. De mannen halen hun inspiratie uit bands als The Doors, Jimi Hendrix Experience en Parliament-Funkadelic.

Maxime Prins is een singer-songwriter die met zijn mooie en eigenzinnige liedjes zorgt voor een onvergetelijk optreden.

Jack Friday
Deze vrijdag is het weer Jack Friday! De gezellige maandelijkse borrel ter ere van de heer Jack himself! Bovendien maak je kans op een prachtige gitaar met Jack paintjob. Heb je nog lootjes van vorige maand, dan moet je er zeker bij zijn, want je maakt alleen kans als je aanwezig bent tijdens de trekking. Dus kom naar De Kroepoekfabriek en laat je trakteren door Jack. Because you earned it!

Informatie

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
VR 12 APR 2013
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:30
Start
20:30
Verwacht einde
02:00
DE VAART OP HET STADSSTRAND [GEANNULEERD]
Volgende event