loading

3FM SERIOUS REQUEST GOES LOUD

Informatie Collapse

Voorverkoop
5,00
Deur
7,00
Datum
DO 12 DEC 2013
Open
20:30
Start
21:00
Tickets kopen

Op donderdag 12 december organiseert De KF in samenwerking met Zadkine Academie een avond voor het landelijke Serious Request en dat doen we goed hard ook. Fexet, Thin Pillow, The Heart en Replayced zullen deze avond knallen. Dat betekent dus psychedelische rock, poppunk en rock. 

 

Fexet
Deze melodische punk-rock band uit Den Haag is jong, maar knalt daarom niet minder hard. Ze speelden al shows in Nederland, Noorwegen, Frankrijk en Duitsland. Met invloeden van bands als NOFX, No Use For a Name, The Flatliners en Rise Against belooft dit een energiek optreden te worden. Gaan met die moshpit!

Thin Pillow
Dit gretige vijftal stort zich met verve op de psychedelische rock-scene van de jaren ’60 en ’70. Tegelijkertijd horen we ook invloeden van The Doors, The Jimi Hendrix Experience en zelfs wat Parliament-Funkadelic. Het Hammond-orgel ronkt er morsig op los terwijl zangeres Miles-Lee haar stembanden graag doet gelden.

The Hearted
The Hearted bestaat uit Harvey Sengers, Kayleigh van der Wijst en Pieter Rohrbach staat bekend om energieke live optredens, een vliegende start in een korte periode en het compleet onvermogen om stil te staan. Ze maken beukende catchy poppunk, met inspiratiebronnen als Blink 182, Greenday en NOFX.

Replayced
Een vijftal jonge honden die, in de traditie van Neerlands Haagse rockscene, weten hoe het dak eraf gaat…

Doel Serious Request 2013
3FM focust zich tijdens Serious Request 2013 in Leeuwarden op 800.000 kinderen die jaarlijks onnodig sterven door diarree.

3FM Serious Request 2013 vraagt aandacht voor kinderen die jaarlijks onnodig sterven aan (de gevolgen van) diarree. Dit is een stille ramp die het gevolg is van gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten. Rode Kruis ambassadeur Eric Corton maakte het doel van 3FM Serious Request 2013 dinsdagmorgen 11 juni bekend

DJ WORKSHOP KIDS (7 -12 jaar)
Volgende event