loading

3FM SERIOUS TALENT NIGHT

Informatie Collapse

Voorverkoop
7,00
Deur
9,00
Datum
ZA 19 APR 2014
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Van een band die door 3FM is uitgeroepen tot Serious Talent kun je verwachten dat ze het gaan maken. 3FM noemt dit predicaat een springplank naar een groter publiek, en dat is precies wat wij met De Kroepoekfabriek ook voor ogen hebben. Daarom presenteren wij op zaterdag 19 april twee 3FM Serious Talent-bands voor de prijs van één!

http://youtu.be/zmvs0oJq-qI

AUDIO ADAM

De Utrechts/Groningse formatie Audio Adam wordt met hun melodieuze pop vaak vergeleken met bands als Snow Patrol en Keane en werd zelfs al eens aangeprezen door Coldplay. Eerder stond de band al in het voorprogramma van onder andere Counting Crows, Ilse DeLange en Go Back To The Zoo. Maar ook op eigen kracht hebben de heren veel shows gegeven. Zo speelden ze hun single ‘You’ll Be Alone’ in De Wereld Draait Door en bracht de daaropvolgende clubtour hen langs zalen in het hele land. Begin 2014 hoopt de band haar tweede album uit te brengen, waarna we hun Serious Talent ook in De Kroepoekfabriek mogen aanschouwen.

DUDETTES

Dudettes is een charmant Gronings trio dat garant staat voor een flinke dosis soulvolle rock. De dames verzorgden voorprogramma’s bij grote namen als Golden Earring, Moke, Skunk Anansie en Triggerfinger en onlangs stond de band op het Groningse showcasefestival Eurosonic/Noorderslag. Dat ze over Serious Talent beschikken is wel duidelijk, dus zorg ervoor dat je ze niet mist!

Helaas hebben we te maken met een technische storing. Daardoor is er het tijdelijk niet mogelijk om via de website kaartjes te kopen met online 50% Rabo-korting. Tot die tijd is het uiteraard wel mogelijk om gebruik te maken van de korting. Wil je kaartjes kopen met 50% Rabo-korting? Mail dan naar: [email protected]

Onze excuses voor het ongemak; we proberen dit mankement zo snel mogelijk op te lossen, zodat alles gewoon weer werkt…

Maak je gebruik van de 50% Rabo-korting? Neem je pinpas mee, er kan om gevraagd worden.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event