loading

HEAVYLIGHT

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
VR 30 AUG 2013
Open
19:00
Start
22:30
Verwacht Einde

We gaan buitenspelen! Het Zomerterras vindt plaats van vrijdag 16 augustus tot en met zaterdag 31 augustus 2013. En ook dit jaar hebben hebben het Zomerterras en De Kroepoekfabriek gezamenlijk een aantal bands geprogrammeerd. Zoals HeavyLight, op vrijdag 30 augustus. Ieder half uur kun je bovendien een dansje wagen in KF’s Disco Silencio.

De Rotterdamse band HeavyLight was vorig jaar te zien als Zomerterras Showcase. En zie wat het ze gebracht heeft! In februari dit jaar brachten zij hun eerste single uit, compleet met videoclip. Vrijwel meteen werd het nummer ‘Hey!’ opgepikt door de dj’s van de ‘grote’ radiostations. Toen ging het hard! Ze werden uitgenodigd voor shows op 3FM en Radio 538 en eind maart werd HeavyLight uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Hun videoclip werd zelfs gepost op de site van Coldplay!! Wij zijn er trots op deze band nog een keer te mogen verwelkomen op het Zomerterras. Nu natuurlijk als hoofdact en gewoon op het grote podium!!

Disco Silencio
Tussen de bedrijven door organiseert De Kroepoekfabriek mini (stille) disco’s. Dus wie zin heeft, kan een dansje komen wagen KF’s Disco Silencio op de plaatjes van DJ Tony Fiat!

Maar er is meer! Kijk voor het volledige programma van het Zomerterras op:
www.zomerterras.nl 

 

MOLLY PARDEN OP HET STADSSTRAND
Volgende event